Program


Group'n'Swing: Játszom tovább - lemezbemutató koncert

Group'n'Swing: Játszom tovább - lemezbemutató koncert

Az idén 13 éves, Fonogram díjas Group’n’Swing Zenekar mindig kiemelkedő helyet foglalt el a magyar zenei palettán és megtiszteltetéssel tudhatja magának a szakma és a közönség egybehangzó elismerését. Az utóbbi években rendre megtöltik a MÜPA, a MILLENÁRIS, a MOM Kulturális Központ, a RAM Colosseum, a Várkert Bazár és a Városmajori Szabadtéri Színpad óriási koncerttermeit.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. december 4. szerda, 19:30

Az idén 13 éves, Fonogram díjas Group’n’Swing Zenekar mindig kiemelkedő helyet foglalt el a magyar zenei palettán és megtiszteltetéssel tudhatja magának a szakma és a közönség egybehangzó elismerését. Az utóbbi években rendre megtöltik a MÜPA, a MILLENÁRIS, a MOM Kulturális Központ, a RAM Colosseum , a Várkert Bazár és a Városmajori Szabadtéri Színpad óriási koncerttermeit, bizonyítva, hogy nagyszínpadi showműsoraikra óriási igény van.

Előadásaikat a kiemelkedő zenei minőség, sodró lendületű koreográfia, felhőtlen jókedv és a közönségüket is magával ragadó pozitív energia fémjelzi A frissen elkészült negyedik, “Játszom tovább” című nagylemezük az eddigi legsokszínűbb mind közül. Igazi zenei csemege a soul, a pop, a twist, a rockabilly és a swing szerelmeseinek egyaránt. A zenekartól jól megszokott show természetesen ezen a koncerten is kiemelkedően fontos szerepet kap.

Ajánlatunk


..Némi EU-s támogatosítás, színház a záhníszben. Görbetükörerdő, disznógömb, telefonfül. Pár művészi vénával megáldott vendégmunkás, plusz egy talicska aprómajom. Vagyis lidérc. Lúdvérc. Osszátok be..

Vincze Balázs művészeti vezető, rendező-koreográfus jól ismeri a polgári színházi hagyományokat kedvelő táncrajongók ízlését, kiválóan alkalmaz táncszínpadra ismert és közkedvelt irodalmi klasszikusokat. Nagyszerű arányérzékkel teszi követhetővé a cselekményt a tánc nyelvén. Klasszikus alapokra épülő kortárs koreográfiája különleges és látványos, szakmailag magas színvonalú, mégis befogadható és közönségbarát.

bohózat két felvonásban

További ajánlataink


Szőnyi Erzsébet A MAKRANCOS KIRÁLYLÁNY Gyermekopera két felvonásban, egy részben, magyar nyelven

Alan Turing, avagy "egy rejtett zseni élete" című előadás arra tesz kísérletet, hogy más szemszögből, közel hozva Turing alakját a…

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!