Program


Gyémántbéke  - Novák Péter szubjektív tárlatvezetése az Új világ született kiállításon

Gyémántbéke - Novák Péter szubjektív tárlatvezetése az Új világ született kiállításon

Izgalmas, szubjektív vezetés Novák Péterrel az I. világháborút bemutató kiállításban. Novák Péter személyes ajánlója: Ahogy mondani szokás, minden családnak van egy története a XX. századból... A miénk nagyapámmal kezdődik, kit elsőéves egyetemistaként vittek az olasz frontra Erdélyből, hajnalán a Nagy Háborúnak.  több...

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. június 16. vasárnap, 17:00

Ahogy az elosztótábor tisztje nem találta Kolozsvárt a magyarországi városok között, úgy "öreg Tata" sem a helyét többé. Személyes drámája, megélt szélsőségei, rabiátus természete allegóriája lett egy ország, egy kontinens, egy világ veszteségeinek emlékezetünkben. 

 

Ez a személyesség teszi megrázóvá a kiállítást is; nem csak Magyarország, az Emberiség történetével szembesülhetünk.  

Novák Péter énekes, színész, zeneszerző, szövegíró, műsorvezető, rendező, önmagát kultúrmunkásként határozza meg. Szülei révén (Novák Ferenc, Foltin Jolán) beleszületett a néptánc és népzene világába, e mellett korán elkezdett érdeklődni más zenei műfajok iránt is. Gimnáziumi évei alatt alapította első zenekarát, majd 1994-ban a Kimnowak nevű formációt, melynek frontembere, zeneszerzője és dalszövegírója volt. Számos színházi-zenés produkcióban vett részt, pl: István, a király, Képzelt riport egy amerikai popfesztiválról, Jézus Krisztus szupersztár, Kőműves Kelemen.Több tehetségkutatóban is feltűnt műsorvezetőként vagy zsűritagként, e mellett jó néhány a zenei életben meghatározó előadóművész lemezén vett részt, mint szövegíró és zeneszerző. Megalakulása óta a Kultúpart Csoport kreatív vezetője és több előadásuknak rendezője és játékmestere, mint például a magyar irodalmi kánon és a fenntartható fejlődés megismertetését célul kitűző Üzenet a Földről és a Tititá - Kalandozás Ritmusországban. 

 

 

További ajánlataink


Több, mint 2 évtized – több, mint 600 előadás – 12 Jászai-díj jelölés – 43 orvosi beavatkozás (1 sikeres) –…

Mindenkivel megeshet – mármint ha nő, és elmúlt annyi...

Nagymama, lány, unoka. Mindegyik mást akar, mindegyik másként, mással szeretné élni az életét. Teri például szeretője mellett képzeli el a…

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!