Program


Hogyan legyünk boldogtalanok? - Tisza Teátrum
6

Hogyan legyünk boldogtalanok? - Tisza Teátrum

Megmutatjuk a lelki kútmérgezés praktikáit. Elmondjuk az önsorsrontó mantrát. Megtudja, hogyan veszítse el barátait 3 lépésben, megismerheti a párkapcsolatok elrontásának ősi titkait – és más egyéb módszereket, hogy fájjon a tükörbe nézni. S ha már a padlón van, megtanítjuk hogyan verje magát a földhöz!

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. július 29. csütörtök, 20:00

Hogyan legyünk boldogtalanok? - Tisza Teátrum
Színházi stand-up szeminárium
 
Gondolkodott már azon, hogyan lehet igazán jól szorongani? Hogyan lehet mestere a parázásnak? Kimaxolná a társadalmi elvárások okozta görcseit? Önfeledten feszengne a hétköznapokban?
Ne várjon másokra, rúgjon önmaga alá!
 
Megmutatjuk a lelki kútmérgezés praktikáit. Elmondjuk az önsorsrontó mantrát. Megtudja, hogyan veszítse el barátait 3 lépésben, megismerheti a párkapcsolatok elrontásának ősi titkait – és más egyéb módszereket, hogy fájjon a tükörbe nézni.
 
S ha már a padlón van, megtanítjuk hogyan verje magát a földhöz!
 
Ez nem humbug, ez tudomány! Amerikai módszer alapján!
 
Kidolgozta: Braun Barna
Előadja: Endrész Aliz és Braun Barna
 
Rendező: Kaj Ádám

Ajánlatunk


Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

Ezt a darabot irodalmunk tényleges szereplői és azok sorsa ihlették. A részleteket azonban sokhelyütt a szerzők és a műfaj igényei alakították.

Rádiós, a fiatal tudós a számítógépe tökéletesítésén dolgozik a padláson. Ide érkezik meg négy bolyongó szellem – Kölyök, Meglökő, Herceg és Lámpás – az igazi hősök, akiket kihagytak a mesékből. Itt szeretnének találkozni a Révésszel, aki elviszi őket egy távoli csillagra, az „örökre szépek” bolygójára, ahol végre otthonra lelhetnek..

További ajánlataink


A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A…

A filmek és játékok zenéin alapuló koncertek Európa-szerte ismert specialistája, a francia Overlook Events a tavaly decemberi teltházas A Gyűrűk…

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!