Program


Impulzív Lélekmelegítők – Dr. Almási Kitti - Hogyan álljunk ki magunkért?

Impulzív Lélekmelegítők – Dr. Almási Kitti - Hogyan álljunk ki magunkért?

Előadásában Dr. Almási Kitti az asszertív kommunikáció, a határszabás és a verbális önvédelem technikáiba vezeti be a közönséget - a tőle megszokott közérthető, gyakorlatias és humoros stílusban.

 több...

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. november 22. péntek, 18:00

Impulzív Lélekmelegítők 15.
Dr. Almási Kitti - Hogyan álljunk ki magunkért? - Önbecsülés, határszabás, verbális önvédelem

Természetes igényünk, hogy tisztelettel, megbecsüléssel bánjanak velünk, azonban ez igen gyakran nem teljesül. Sokan kénytelenek elszenvedni mások bántó, megalázó viselkedését, és élik meg, hogy semmibe veszik őket.
Egyesek csöndben eltűrik a rossz bánásmódot, mert tehetetlennek érzik magukat, mások kemény ellentámadásba lendülnek, amivel talán meg tudják védeni az érdekeiket, de közben a légkör fokozatosan megromlik, és ha van, folyamatossá válik az érzelmi eltávolodás.
Mit tehetünk ilyenkor? Megtanulhatunk asszertíven fellépni ezekben a helyzetekben. Kiállni önmagunkért, védeni az érdekeinket, de közben a másik ember érzéseit, viselkedésének mozgatórugóit, valamint a kapcsolat érdekeit is figyelembe venni. Ezáltal nemcsak a közérzetünk lesz jobb, de önbecsülésünk és a kapcsolataink is megerősödnek és akár kilátástalannak tűnő, elmérgesedni készülő helyzeteket is visszafordíthatunk.

Előadásában Dr. Almási Kitti az asszertív kommunikáció, a határszabás és a verbális önvédelem technikáiba vezeti be a közönséget - a tőle megszokott közérthető, gyakorlatias és humoros stílusban.

Ajánlatunk


A BFZ áprilisi Haydn–Mozart-koncertje a márciusi műsor párjának tekinthető.

Nincs olyan ember, aki ne játszana el a gondolattal, mi lett volna belőle, ha valami vagy ha minden másképp alakul az életében. Az előadás alkotói ezúttal ezt a játékot veszik komolyan és ezen keresztül vallanak magukról, tévedéseikről és vágyaikról. Öt fiktív élettörténet jelenik meg, és ezekben találkoznak egymással az alkotók valós vagy elképzelt alteregói.

Vincze Balázs művészeti vezető, rendező-koreográfus jól ismeri a polgári színházi hagyományokat kedvelő táncrajongók ízlését, kiválóan alkalmaz táncszínpadra ismert és közkedvelt irodalmi klasszikusokat. Nagyszerű arányérzékkel teszi követhetővé a cselekményt a tánc nyelvén. Klasszikus alapokra épülő kortárs koreográfiája különleges és látványos, szakmailag magas színvonalú, mégis befogadható és közönségbarát.

További ajánlataink


A tánc-thrillerben felbukkanó alakok kettős kötődésűek: egyrészt leképezik az alapmű karaktereit, másrészt lakói vagy alkalmazottai a műintézménynek. A Herceg anyja…

Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök…

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!