Program


ISZKIRI családi koncert

ISZKIRI családi koncert

Az ISZKIRI egy mai, modern, vagány gyerekzenét játszó zenekar. Alapító tagjai többgyermekes apukák és pedagógusok, így nagyon könnyen megtalálják a közös hangot a 4-10 éves gyerekekkel.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. december 30. hétfő, 16:00

Iszkiri Zenekar koncert

Mi az ISZKIRI?
Az ISZKIRI egy mai, modern, vagány gyerekzenét játszó zenekar. Alapító tagjai többgyermekes apukák és pedagógusok, így nagyon könnyen megtalálják a közös hangot a 4-10 éves gyerekekkel.

Hol játszunk?
Nagyon sok helyen játszunk országszerte, 2017-ben több, mint 90 koncertet adtunk, és ez a szám 2018-ban sem csökkent. Rendszeresen zenélünk a Minimax Hajón, játszottunk a Gyerekszigeten, a VOLT Fesztiválon, a Művészetek Palotájában és az Akvárium Klubban, emellett rendszeres fellépőnek számítunk Siófokon, Székesfehérváron, Győrött, de a Minimax saját Mikulás partiján is adtunk nagy sikerű koncertet és a Coca-Cola Karácsonyi Karaván műsorában, valamint az Országos Rendőr- És Tűzoltónapon is mi szórakoztattuk a közönséget. Rendszeresen játszunk a határon túl is, a Felvidéken, Kárpátalján a Vajdaságban és Erdélyben is többször megfordultunk már, berlini magyar gyerekeknek is koncerteztünk, nagy sikerrel.
Koncertjeink maximálisan interaktívak, együtt éneklünk, mozgunk, táncolunk a gyerekekkel.

Lemezeink
Első lemezünk 2014. októberben jelent meg "Mi a Manó?!" címmel, második kiadványunk pedig 2015. végén került a boltokba. A "Varázsdoboz" egy mesekönyvet és egy 19 dalból álló CD-t tartalmaz. A dalok a történet szerves részét képezik, de külön is remek szórakozást nyújtanak. Harmadik, "Zűrgombócok" című lemezünk lemezbemutató koncertjét 2017. július 2-án tartottuk a Budapest Parkban. Pillanatnyilag éppen negyedik, "Macikat a magasba!" című dupla albumunk lemezbemutató turnéjával járjuk az országot.

Ajánlatunk


„Rájöttem, hogy az emberek soha nem fognak megváltozni. Mindig hagyni fogják, hogy az okosabb és erőszakosabb ember uralkodjon rajtuk. Aki mindent mer, annak lesz igaza! Aki felrúgja a szabályokat, az hozza majd a törvényeket, és aki a legtöbbet meri, annak az igaza lesz a legerősebb. És ráébredtem, hogy a hatalom mindig annak a kezébe kerül, aki hajlandó megragadni. Hogy csak merni kell. Ennyi az egész. És akkor elhatároztam, hogy én merni fogok.”

Paul és Corie friss házasok, a fiú konzervatív, ambiciózus ügyvéd, a lány romantikus és igazi szabad lélek. Az első, tökéletes közös lakást ő találta egy régi ház legfelső emeletén, ahol senki sem zavarhatja őket. Vagy ez csak illúzió? Kacagtatóan fordulatos, vérre menő játszmák kezdődnek azért, hogy mindketten otthon érezhessék magukat közös életükben.

Csak a szeretet: az egyetlen és ősi, időn és téren átívelő, mindannyiunkat összekötő energiáról beszél Magyarország első számú újcirkusz-társulata, a Recirquel új produkciója. A Vági Bence művészeti vezető rendezte Solus Amor a társulattal való többéves közös munka során megteremtett „cirque danse” nyelvén megszólaló monumentális előadás korunk természet és csoda iránti vágyódásából meríti erejét.

További ajánlataink


Megnyugtató, ha az ember szülei évtizedek után is békében, szeretetben élnek együtt. Szinte egyszerre lélegeznek, ismerik egymás minden mozdulatát, fel…

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!