Program


Intim vallomások - Bánfalvi Eszter, Pál András, Mertz Tibor, Sipos Vera
6

Intim vallomások - Bánfalvi Eszter, Pál András, Mertz Tibor, Sipos Vera

Dr. William Faber pénzügyi tanácsadó öltönyös-nyakkendős napjai egyhangúan unalmasak. Folytatja apja hivatását, tőle örökölte a titkárnőjét is. Ott él, ahol mindig is a szüleivel lakott. Elvált. Aztán egyszer csak beviharzik az irodájába Anna, és zaklatottan belekezd a válságba jutott házassága különös történetébe, férje frusztrációiba.  több...

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. január 17. kedd, 19:30

William végighallgatja, nem ért semmit, hiszen még sosem látta a nőt korábban. De már benne is van Anna zavarosan örvénylő életében. S bár rájön közben, hogy az ismeretlen nő vélhetően összekeverte az emeleti ajtókat, és a szomszéd pszichológus helyett neki beszélte ki titkait, nem fedi föl a tévedést. Az első „terápiát” újabbak követik. William viszont mégiscsak átmegy a szomszédba, tanácsot kér Dr. Monnier-től, a valódi pszichológustól.

Az Intim vallomások egy nagy játszma, szerzője szerint: érzelmes thriller. Nem tudni, ki irányítja a helyzeteket. A két főszereplőnek újabb és újabb ajtót kell kinyitniuk, hogy feltárhassák minden örömüket, fájdalmukat, kétségbeesésüket, elfojtásaikat, rettegéseiket, szorongásaikat, és ki-ki megszabaduljon a családi zsarnokaitól. Végigveszik az életüket anélkül, hogy tudnák, hová vezet mindez.

 

A vallomásokból furcsa rituálé, kölcsönös függőség alakul ki Anna és William között. S közben azért a háttérben jelen van a pszichológus is.

Szereplők: Pál András, Bánfalvi Eszter, Mertz Tibor, Sipos Vera

Díszlettervező: Enyvvári Péter

Jelmeztervező: Simon Ferenc István

Rendező: Sipos Vera

 

Az előadást 16 éven felüli nézőinknek ajánljuk!A darab jogainak képviselője a „L’Agence DRAMA” – 24 rue Feydeau 75 002 PARIS www.dramaparis.com - Magyarországi partner: Hofra Színházi és Irodalmi Ügynökség (www.hofra.hu)

 

 

Bemutató: 2021. június 28.

Ajánlatunk


Csak a szeretet: az egyetlen és ősi, időn és téren átívelő, mindannyiunkat összekötő energiáról beszél Magyarország első számú újcirkusz-társulata, a Recirquel új produkciója. A Vági Bence művészeti vezető rendezte Solus Amor a társulattal való többéves közös munka során megteremtett „cirque danse” nyelvén megszólaló monumentális előadás korunk természet és csoda iránti vágyódásából meríti erejét.

Ildikó kiváló szakpolitikus, aki komoly karrier előtt áll, amennyiben le tudja küzdeni egy apró hibáját: nem tud hazudni.

Mindenkivel megeshet – mármint ha nő, és elmúlt annyi...

További ajánlataink


„Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

A mindennapjainkhoz hasonlóan sok humorral és persze sok aggodalommal megírt, lebilincselően izgalmas, rejtvényhez hasonló kortárs Lear-parafrázist Máté Gábor rendezi.

Vincze Balázs művészeti vezető, rendező-koreográfus jól ismeri a polgári színházi hagyományokat kedvelő táncrajongók ízlését, kiválóan alkalmaz táncszínpadra ismert és közkedvelt…

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!