Program


Juhász Gábor Trió & Ágoston Béla

Juhász Gábor Trió & Ágoston Béla

Az Artisjus- és Gramofon-díjas gitáros és zeneszerző, Juhász Gábor nemrégiben egy nagylemeznek is beillő videófelvételt jelentett meg triójával. Az élőben rögzített egyórás felvételen Juhász saját új darabjai mellett számukra kedves jazz sztenderdeket játszanak Kovács Zoltán nagybőgőssel és Jeszenszky György dobossal.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. február 15. szombat, 20:00

 Közreműködik:

    Juhász Gábor - gitár
    Kovács Zoltán - nagybőgő
    Jeszenszky György - dob
    Vendég: Ágoston Béla - szaxofon

Az Artisjus- és Gramofon-díjas gitáros és zeneszerző, Juhász Gábor nemrégiben egy nagylemeznek is beillő videófelvételt jelentett meg triójával. Az élőben rögzített egyórás felvételen Juhász saját új darabjai mellett számukra kedves jazz sztenderdeket játszanak Kovács Zoltán nagybőgőssel és Jeszenszky György dobossal.

"Ez a videó híven tükrözi a triónk munkáját, nincs rajta vágás, szerkesztés, utómunka. Úgy készült, ahogy az ’50-es években vették fel a lemezeket a példaképeim. Amikor készítettük az anyagot, már tudtam, hogy a születésnapomon koncertünk lesz az Opus Jazz Clubban. Nem tévedek a születésnapom kapcsán: ha véletlenül valaki kigooglizná a valós adatot, éjfélkor születtem, így 15-ét is a születésnapomnak érzem. Ágoston Béla szerencsémre elfogadta felkérésemet a koncertre. Bélával az elmúlt években többször zenéltünk, és mindig lenyűgözött az ötletességével, kreativitásával. Képes arra is, amire én nem, hogy a humort becsempéssze a komolyan vett munkába. Ha Monkra, vagy Frisellre gondolok, márpedig sokat gondolok rájuk, mindig eszembe jut a finom humor, vagy irónia. Legutóbb a Bondoró Fesztiválon játszottunk Bélával és a triónkkal négyesben. Akkor már többnyire azokat a darabokat játszottuk, ami ezen a videón hallható, és Béla rendkívül finoman, harmonikusan csatlakozott hozzánk. Nyilván az is megkönnyítette a gördülékeny együttműködést, hogy Gyurival és Zotyával nagyon összeszokott triót alkotunk. Teljesen egy hullámhosszon vagyunk, érezzük egymás rezdüléseit." (Juhász Gábor)

Az asztalfoglalás a jegyvásárlás során automatikusan megtörténik.
Vacsoravendégeinknek 19 órai érkezést javaslunk.
Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!

Ajánlatunk


„Rájöttem, hogy az emberek soha nem fognak megváltozni. Mindig hagyni fogják, hogy az okosabb és erőszakosabb ember uralkodjon rajtuk. Aki mindent mer, annak lesz igaza! Aki felrúgja a szabályokat, az hozza majd a törvényeket, és aki a legtöbbet meri, annak az igaza lesz a legerősebb. És ráébredtem, hogy a hatalom mindig annak a kezébe kerül, aki hajlandó megragadni. Hogy csak merni kell. Ennyi az egész. És akkor elhatároztam, hogy én merni fogok.”

Megnyugtató, ha az ember szülei évtizedek után is békében, szeretetben élnek együtt. Szinte egyszerre lélegeznek, ismerik egymás minden mozdulatát, fel vannak készülve minden sóhajra, horkolásra, tüsszentésre. Most új otthonban kezdenek új életet, hiszen a gyerekek felnőttek, élik a saját életüket. Vagy ez mégsem ilyen gömbölyű?

3+ 90 perc, 1 szünettel Bábtechnika: kesztyűsbáb, pálcás báb

További ajánlataink


zenés családi roadmovie 10-től 100 éves korig

Fadinard esküvőre készül, de a lova megeszi egy katona szeretőjének szalmakalapját. Hogy a tomboló katona ne verje szét a lakását…

„Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad –…

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!