Program


Kálmándy30

Kálmándy30

Kálmándy Mihály maga választotta műsorral és kollégákkal lép az Erkel Színház közönsége elé.

 több...

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. október 5. szombat, 19:30

Kálmándy30
Jubileumi gálaest

2019. március 15-én egy három évtizedes baritonista pályafutást koronázott meg a Kossuth-díj, amelyet Kálmándy Mihály a Parlamentben, a Szent Korona előtt vehetett át. Az Opera hagyománnyá tette Kossuth- díjas művészei számára a jubileumi operagálák megrendezését, és külön öröm, ha – mint jelen esetben – a kitüntetés és az ünnepi est csúcsformájában éri az énekest. Kálmándy Mihály a határon túli magyar közösségből érkezett, és jó harminc éve, azonnal főszerepekkel bemutatkozva lett az Opera társulatának tagja. Miközben a világ számos operaszínpadán arat sikereket az igazi nagyokat, Svéd Sándort, Nicolae Herleát megidéző színű és technikájú éneklésével, mindig lehetett számítani rá Budapesten is, állócsillaga lett a magyar operajátszásnak is. Kálmándy Mihály maga választotta műsorral és kollégákkal lép az Erkel Színház közönsége elé.

Vezényel: Kovács János

Szólisták:Kálmándy Mihály, Boross Csilla, Rálik Szilvia (felvételről). Fodor Bernadett, Köpeczi Sándor, László Boldizsár

Hegedűn közreműködik: G. Horváth László
Közreműködik továbbá a Magyar Állami Operaház Zenekara.

Ajánlatunk


1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem tisztázott baleset okozója volt. A baleset tetteseként az Operaház titokzatos Fantomját emlegették.

Ezt a darabot irodalmunk tényleges szereplői és azok sorsa ihlették. A részleteket azonban sokhelyütt a szerzők és a műfaj igényei alakították.

További ajánlataink


Sir Kenneth MacMillan / Liszt Ferenc – John Lanchbery MAYERLING Balett három felvonásban

„Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!