Program


Karácsonyi Cirkusz Show
10

Karácsonyi Cirkusz Show

Hófehér karácsonyi mesevilág a porond csillogó fényeiben!
Több órás élménydús programmal várunk kicsiket és nagyokat egyaránt.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. december 30. csütörtök, 18:00

Karácsonyi Cirkusz Showű

A nézőtér hatalmas fűtött cirkusz sátor  és természetesen parkunk egész területe illetve éttermünk is vendégeink rendelkezésére állnak.
A sátor maximális férőhelye:1400 fő
A megvásárolt jegyek: mind a Lelátó mind a Páholyokba szóló helyek is ÉRKEZÉSI SORRENDben foglalhatók el!
A mellékelt nézőtér rajz csak szemlélteti a helyszín elrendezését! 

Park Nyitás:12:00
14:00-tól a sátorba a vendégek kipróbálhatják a cirkuszi kellékeket minden előadás előtt

Az idei évben először varázsolnak a hideg téli napokon igazi karácsonyi cirkusz hangulatot a Kimba Elefánt parkban. Karácsonyi vásár mézeskalács illatával, gőzölgő forralt bor variációk sokaságával, barátságos, kíváncsi állatokkal találkozhatnak, akik ellátogatnak a parkban.

Mindezt megfűszerezve egy felejthetetlen cirkuszi előadással.
Világhírű művészek kápráztatják el tehetségükkel kicsiket és nagyokat egyaránt.

Művészek:

Mr Chap
Lengyelország leghíresebb és messze legviccesebb bohóca, aki a világot bejárva megnevettetett mindenkit kortól függetlenül. Olyan rendezvényeken szórakoztatott, mint a Mars vállalat 50. évfordulója, vagy a Nürnbergi repülőtér 50. születésnapja. Mr Chap most Magyarországra látogat, hogy Töltéstaván csaljon mosolyt mindenki arcára!

Id.René Casselly
Id. René Casselly kisgyermek korától manézsban szereplő cirkuszi artista és állatidomár. A világot bejárva a legendás cirkuszművész több menazsériával együtt dolgozva mutatta meg, hogy milyen harmonikusan lehet együtt dolgozni elefántokkal, lovakkal, pónikkal és tevékkel egyaránt. Jelenleg a magyarországi Kimba Elefántpark tulajdonosaként vezető állatgondozó és idomár.

Quincy Azzario
Nyolcadik generációs artistaművész, aki hajlékonysága és szépsége mellett bámulatos technikájával varázsolta el a közönséget és a szakmabelieket egyaránt. A spanyolországi díjnyertes akrobata és kézen egyensúlyozó a világot járva mutatja be bámulatos trükkjeit, tehetségével uralva a színpadot. Ezüst Bohóc díjat nyert a rangos nemzetközi fesztiválon, Monte Carlóban.
Jelenleg Magyarországon él.

ifj. Rene Casselly
Ifj. René Casselly a hetedik generációs Casselly artistacsalád gyermekeként született. Hatévesen lépett fel először Romániában, egy cirkuszfesztiválon, amikor elefántokat idomított. Előadásaival több rangos szakmai versenyt nyert, köztük a Monte-Carlo-i Cirkuszi Fesztivál Arany Bohóc díját 2012-ben. Jelenleg a magyarországi Kimba Elefántpark tulajdonosa és igazgatója.

Masallah Somba
Lady Masallah Somba professzionális énekes, aki különböző zenekarokkal dolgozott Kenyában. Szövegíró, énektanár . 2011 novemberében kiadta első kislemezét, a „Mikuki ya Moto” címmel, amelyet a „KISIMA AWARDS” év legjobb afro -fúziós dalává jelöltek a választási erőszakról. Nagyon nagy öröm, hogy Lady Masallah Somba megtalálta az utat Európába.

Táncosok

Jess Show Productions több mint 3 éve dolgozik a német szórakoztatóipar leghíresebb neveivel. Nem korlátozódik csak fix és turné műsorokra, hanem a vállalati rendezvények ügyfeleinek egyre bővülő listájával egy igazán ígéretesnek tűnő jövő elött álló tehetséges és találékony rendező, koreográfus.

Ms. Joshy
Josy Casselly alias Josefine Kaselowsky a 7. generációs cirkuszi artista. 8 éves korában már egy elefánt hátán ült, igazi cirkuszi gyerek, állatokkal nőtt fel és akrobatikával is foglalkozik. 2018 -ban párjával elnyerték az Almdudler -díjat. Hihetetlen magasságokban mutatja be produkcióit lengőkötélen és úgynevezett "silk"-en, mely minden szemet magával ragad.

Regenyei Rebeka
22 éves magyar grafikusművész, aki most először debütál cirkuszi porondon. A ceruza mellett a tűzzsonglőr ezközöket is magabiztosan használja. Ha belép a porondra a hangulat biztos forró lesz!.

Eddy Carello
11 éves kora óta gyakorolja a zsonglőr szakmát, ő is több generációs cirkuszi művész családból származik. Eddy 1989-ben már ezüstéremmel tért haza Párizsból az Ifjúsági Nemzetközi Cirkuszi Fesztiválról. 2002-ben különdíjat kapott kreatív zsonglőrszámával Brüsszelben, majd 2003-ban megnyerte a Nemzetközi Zsonglőr Fesztivált Madridban.

Crazy Wilson
Crazy Wilson vagyis Wilson Dominguez. 5. generációs cirkuszi család gyermeke Kolumbiából. A világot bejárva mutatta be egyedülálló halálkerekét, melyet ő maga tervezett, és elsőként hajtott végre szaltót a kereten kívül is. A világ legnagyobb műsorában turnézott a híres amerikai „Ringling Bros. and Barnum & Bailey” showban 10 évig.

Később Európa legnagyobb cirkuszában, a Cicus Krone-ban töltött 13 évet.lélegzett elállító mutatványával megnyerte az Ezüst Bohóc díjat a rangos nemzetközi fesztiválon, Monte Carlóban.

Ajánlatunk


A Budafoki Dohnányi Zenekar jótékonysági koncertet ad a közel 30 éve működő Tüdőgyógyászatért Alapítvány javára, amely az Országos Korányi Pulmonológiai Intézet támogatására jött létre. Az intézet az ország elismert tüdőgyógyászati centruma, elévülhetetlen érdemei vannak a légzőszervi betegségek megelőzésében, gyógyításában, valamint az ehhez köthető kutatásokban és oktatásban is. Az Alapítvány hozzájárul az intézetben zajló kiemelkedő szakmai munka minőségének támogatásához, valamint a munkahelyi környezet és feltételek fejlesztéséhez.

A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli utolsó turnéjára kiegészült a világhírű Tropicana Club szólótáncosaival és így egy különleges műsorral várja mindazokat, akik egy igazi karibi élményre vágynak.

További ajánlataink


Mary Chase groteszk vígjátékának címszereplője egy több mint két méter magas, nagy fehér nyúl, akit Harveynak hívnak. Ez a Harvey,…

Csak a szeretet: az egyetlen és ősi, időn és téren átívelő, mindannyiunkat összekötő energiáról beszél Magyarország első számú újcirkusz-társulata, a…

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!