Program


Karácsonyi Valceremónia - A Valcer Táncstúdió karácsonyi műsora

Karácsonyi Valceremónia - A Valcer Táncstúdió karácsonyi műsora

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. december 22. szombat, 17:00

"Ha a táncunkat nézed, a szívünk szavait hallod"

A Valcer Táncstúdió karácsonyi gálaműsora, az idén is - immár 28 éve - hagyományosan az ünnepvárás jegyében zajlik. A Valcercsalád népes tábora mellett a táncszerető közönség érdeklődésére is számot tartó karácsonyi gálaműsor színes programot és számtalan meglepetést tartogat. Az év vége mindig a számvetés időszaka, így műsorunkban is felelevenítjük az év jelentősebb valceres eseményeit. Az ünnepi műsorban a versenytáncosok káprázatos standard, latin és showtáncokat mutatnak be, a formációs táncosok és a mazsorettek a karneváli táncaikból is ízelítőt adnak. A kétórás program igazi karácsonyi táncos-ajándékkosár lesz az érdeklődőknek.

Jegyek: 2 500 Ft

Ajánlatunk


Roman Polanski hasonló című filmjéből készítette nagy sikerű színpadi rendezését, melyet nemzetközi alkotógárdával állított színre a PS Produkció. Eddig több millió nézőt vonzott szerte a világon a kultikussá vált vámpírparódia. Budapesten, 17 év után tovább folytatódik a különleges, fanyar humorú, látványos, szórakoztató, varázslatos musical sikertörténete.

Az előadás a műfajtól megszokott módon nincs híján humornak, játékosságnak, A mosoly országa a kibékíthetetlen világnézeti ellentétek, kulturális és társadalmi különbségek komoly kérdéseit járja körül, és ez a világ első operettje, mely nem vidám végkifejlettel zárul.

További ajánlataink


Poirot nyomozó kényelmes hazaútra vágyik a legendás, káprázatos Orient Expresszen. Csakhogy az előkelő útitársak között akad valaki, aki nagyon gyanús.…

Rényi Ádám keserédes, abszurd és meglepő történeteinek hőseit és antihőseit négy színész kelti életre egy sokszínű, sokhangulatú, nevetésben és könnyekben…

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!