Program


KastélyKoncert - Hangok találkozása - Miklósa Erika és Iván Szandra duó koncert

KastélyKoncert - Hangok találkozása - Miklósa Erika és Iván Szandra duó koncert

Miklósa Erika Kossuth-, Liszt Ferenc - és Prima Primissima-díjas koloratúrszoprán énekesnő. Meghódította a világ összes jelentős színpadát Londontól Párizsig, Münchentől New York-ig. A Varázsfuvola Éj királynőjének szerepében ő lett a legkeresettebb művész, amelyet már több mint ötszázszor énekelt.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. május 28. szombat, 20:00

Miklósa Erika Kossuth-, Liszt Ferenc - és Prima Primissima-díjas koloratúrszoprán énekesnő. Meghódította a világ összes jelentős színpadát Londontól Párizsig, Münchentől New York-ig. A Varázsfuvola Éj királynőjének szerepében ő lett a legkeresettebb művész, amelyet már több mint ötszázszor énekelt. Külföldön képezte magát előbb a philadelphiai Academy of Vocal Arts majd a milanói Scala ösztöndíjasaként. 2004-től állandó fellépője a new york-i Metropolitan-nek.

Iván Szandra Fonogram-díjas énekes, zongorista és dalszerző, Amerika legjobb könnyűzenei egyetemén, a bostoni Berklee College of Music-on tanult ösztöndíjjal. Turnézott és lemezt adott ki a nagysikerű Budapest Bár zenekarral, valamint Jász Andris szaxofonművésszel. Dalai olyan sztárelőadók repertoárját színesítik, mint Takács Nikolas, Veréb Tamás, Király Linda, Kohánszky Roy vagy Horváth Charlie. Szandrát a Ruby Harlem zeneszerzőjeként és frontembereként is ismeri az ország. Első lemezük 2019-ben jelent meg.

Tartsanak velünk egy olyan estén, ahol a két művész egymás zenei világában kalandozik, ezzel új megvilágításba helyezve a klasszikus zenét, a népdalt és a jazzt.

vendég: Koós Hutás Áron trombita, szárnykürt

Ajánlatunk


A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical Dumas regénye alapján. Szerelem, intrika, bosszú, szenvedély Szomor György dalaival, Pozsgai Zsolt átdolgozásában. Emberi drámák, sorsok, a jó és a rossz megítélése, ami olykor nem is olyan egyszerű.

A valaha volt legjobbnak tartott Queen-show érkezik egy felejthetetlen koncertre! Több ez, mint nosztalgia: a számtalanszor díjazott és méltatott, világhírű Killer Queen együttes kapcsán a neves People magazin egyenesen úgy nyilatkozott, hogy Freddie Mercury újra él! Itt az alkalom, hogy átélje a hátborzongató csodát és ezrekkel énekelje a jól ismert szövegeket.

További ajánlataink


A mindennapjainkhoz hasonlóan sok humorral és persze sok aggodalommal megírt, lebilincselően izgalmas, rejtvényhez hasonló kortárs Lear-parafrázist Máté Gábor rendezi.

A Vízkereszt viharos tengerrel, hajótöréssel, gyásszal kezdődik, és három házassággal ér véget. A kettő között viharos szerelmek ütköznek, egy részük…

Molnár Ferenc vígjátéka egy furcsa szerelmi négyszög története ironikus, szívfacsaró mese.

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!