Program


Katonadolog-tematikus családi nap a Kádár (játék)katonái című kiállításban

Katonadolog-tematikus családi nap a Kádár (játék)katonái című kiállításban

Egy izgalmas utazásra hívunk, amelyben egy kalandjáték és óriás társas segítségével felfedezheted a kiállítást. Ismerkedj meg a középkor és a 20. század fegyvereivel, tapintsd meg őket!

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. február 4. szombat, 11:00

Katonadolog
Tematikus családi délelőtt a Kádár (játék)katonái című kiállításban

Kalandozzunk el a játékkatonák, lovagok, cowboyok és indiánok világában! Egy izgalmas utazásra hívunk, amelyben egy kalandjáték és óriás társas segítségével felfedezheted a kiállítást. Ismerkedj meg a középkor és a 20. század fegyvereivel, tapintsd meg őket! Készítsd el a saját dekorációs íjadat, nyílvessződet és játékkatonádat! A társasjáték sarkunkban pedig lazulj egy kicsit és próbálj ki minél több játékot! A programon való részvétel ingyenes a 18 év alatti látogatóink számára.

Ajánlatunk


Egy szállodai szoba a helyszín, ahol két jó barát, két fiatal háziorvos fergeteges legénybúcsúra készül. Alex, a hűséges cimbora gondosan fölkészült Simon esküvője előtti utolsó kiruccanására, ám hiába az alapos tervezés, a dolgok mégsem úgy alakulnak, ahogy szeretnék.

A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A bemutató 2014 augusztusában a Szegedi Szabadtéri Játékokon, szeptemberben pedig a Madách Színházban volt.

További ajánlataink


Ahogy egy kritikusa írta: „Akinek nehéz a szíve, vagy csak melegségre vágyik, nézze meg ezt a darabot. Aki a nagy…

A „Csirbiri” koncerten a filmkoncert zenei anyagából hallható válogatás, amely csokorba fogja Halász Judit egyedülálló pályafutásának legnépszerűbb alkotásait.

A tengerparti szálló valójában családi villa, aminek tulajdonosával meghitt viszonyba keveredik. Egy szép napon a rendező felesége elhatározza, hogy meglátogatja…

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!