Program


Keresztpont esték 5. - Bedő Imre: Férfi és női szerepek ma

Keresztpont esték 5. - Bedő Imre: Férfi és női szerepek ma

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. szeptember 14. hétfő, 18:30

Nagyon nagy megtiszteltetés számunkra, hogy Bedő Imre, a Férfiak Klubja alapítója részesévé válik a Keresztpont Esték sorozatának.

Üzenete, amit megfogalmaz a férfi és a nő szerepéről a hétköznapokban, valamint a társadalomban segítséget nyújt a mindennapok számára is. Életünk nagyon sokszor fullad meddő konfliktusokba csupán azért, mert nem vagyunk a helyünkön és olyan szerepekben próbálunk helyt állni, amelyek nem természetesek számunkra.

Gyere és légy részese ennek az előadásnak, amely segít megérteni, hogy miként lehet jobban betölteni a küldetést, amit férfiként, vagy nőként kell élnünk!

Ajánlatunk


Az ír kisváros temetőjében véges a sírhelyek száma, ezért évről évre helyet kell csinálni a frissen elhunytaknak. Mick Dowd feladata, hogy ezt elvégezze; s mindez nem is jelent neki gondot, amíg nem válik személyesen érintetté az ügyben. Barátai és ellenségei egyaránt mellette vannak ebben a nehéz időszakban; a baj csak az, hogy nem tudni, ki melyik szerepet tölti be a férfi életében…

Rúzsa Magdi hazánk egyik legnépszerűbb énekesnője, a rádiós frekvenciákon a legtöbbet játszott előadó, aki 2024. augusztus 31-én újra a Tokaj Fesztiválkatlan színpad lép fel.

Ha sírva akar nevetni, ezt az előadást ne hagyja ki!

További ajánlataink


Rényi Ádám keserédes, abszurd és meglepő történeteinek hőseit és antihőseit négy színész kelti életre egy sokszínű, sokhangulatú, nevetésben és könnyekben…

Fellegi Anna - ének Budapesti Akadémiai Kórustrásaság (karigazgató: Balassa Ildikó) ARLtistic Dance Company (koreográfus: Albert Réka Lilla) Budafoki Dohnányi Zenekar…

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!