Program


Kik vagytok Ti? – A kötelező irodalom újraélesztése – Várkert Irodalom

Kik vagytok Ti? – A kötelező irodalom újraélesztése – Várkert Irodalom

Háy János író irodalomtörténeti munkába fogott, sorra vette a magyar irodalom legfontosabb szerzőit, és újraértelmezte kötelező olvasmányainkat.  „Azt akartam, hogy legyenek újra érinthetők, közvetlenek és megszólíthatók. Hogy olyanok legyenek, mint a barátaink, a rokonaink az osztálytársaink” - mondta. 

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. május 21. kedd, 19:00

Vajon hogy olvassuk ma József Attila, Szabó Magda vagy Kaffka Margit verseit? Ebből a gondolatból kiindulva Háy János és barátai május 21-én, az érettségi hónapjában felolvasással, színházzal, zenével mutatják meg, milyen izgalmas utazás bebarangolni a magyar irodalom évszázadait - most az egyszer, közösen. Szabadítsuk ki együtt a tankönyvekből ismert alakokat, és fedezzük fel a magyar irodalmat együtt!

Résztvevők: Lázár Kati színművész, Háy János író, Mucsi Zoltán színművész, Szalóki Ági előadóművész, Vecsei H. Miklós színművész

Háziasszony: Juhász Anna

Ajánlatunk


Christine-nek elege van. Elég a nagyvárosból, a zajból, de főleg a nemrég elvesztett férjével közös helyszínekből. Költözik tehát: New Yorkból Floridába. Már pakolnak is a költöztetők, egy nap marad a régi életből.

Megnyugtató, ha az ember szülei évtizedek után is békében, szeretetben élnek együtt. Szinte egyszerre lélegeznek, ismerik egymás minden mozdulatát, fel vannak készülve minden sóhajra, horkolásra, tüsszentésre. Most új otthonban kezdenek új életet, hiszen a gyerekek felnőttek, élik a saját életüket. Vagy ez mégsem ilyen gömbölyű?

További ajánlataink


Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök…

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!