Program


Klasszikus Karácsony 2018 - Óbudai Danubia Zenekar

Klasszikus Karácsony 2018 - Óbudai Danubia Zenekar

A Klasszik Rádió hagyományos karácsonyi koncertje december 21-én a Budapest Kongresszusi Központban az Óbudai Danubia Zenekar közreműködésével. Vezényel Hámori Máté.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. december 21. péntek, 20:00

 

Egy koncerten meghallgathatja a teljes ünnepi időszak közkedvelt dallamait - mint a Diótörő, a Varázsfuvola vagy éppen a Mennyből az angyal -, az adventtől az új év kezdetéig. Idén először filmzenével is kedveskedünk az érdeklődőknek!
A legnépszerűbb karácsonyi klasszikus zeneművek mellett idén Rőser Orsolya Hajnalka operaénekesnő, Bajári Levente balettművész és partnere, Bodor János, az Óbudai Danubia Zenekar koncertmestere, tangótáncosok és gyermekkórus is szórakoztatja a hallgatóságot.
Az ünnep teljes élménye egy koncerten!

 

Műsor:

Vivaldi: Tél

Mozart: Varázsfuvola-nyitány

Bach: D-dúr szvit - Nyitány és Air

Piazzolla: Tél

 

Strauss: A denevér – Nyitány

Jenkins: Adiemus

Csajkovszkij: Diótörő – Virágkeringő

Puccini: Bohémélet – Musette áriája

Sosztakovics: Varieté-szvit no.2 - Keringő

John Williams: Home Alone Theme


Vezényel: Hámori Máté

Ajánlatunk


Ahogy egy kritikusa írta: „Akinek nehéz a szíve, vagy csak melegségre vágyik, nézze meg ezt a darabot. Aki a nagy generáció tagja és képtelen megérteni az unokáját, vagy az ipszilon generációé, és kiborítják a nagyszülei, nézze meg ezt a darabot. Aki egyszerűen szereti a színházat, nézze meg ezt a darabot.”

Antony Jay és Jonathan Lynn politikai komédiája, amelynek az eredetét jelentő tévésorozat a BBC műsorán aratott világsikert, a hatalom sajátos kulisszái mögé enged betekintést.

Vincze Balázs művészeti vezető, rendező-koreográfus jól ismeri a polgári színházi hagyományokat kedvelő táncrajongók ízlését, kiválóan alkalmaz táncszínpadra ismert és közkedvelt irodalmi klasszikusokat. Nagyszerű arányérzékkel teszi követhetővé a cselekményt a tánc nyelvén. Klasszikus alapokra épülő kortárs koreográfiája különleges és látványos, szakmailag magas színvonalú, mégis befogadható és közönségbarát.

További ajánlataink


Roman Polanski hasonló című filmjéből készítette nagy sikerű színpadi rendezését, melyet nemzetközi alkotógárdával állított színre a PS Produkció. Eddig több…

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!