Program


Kocsák- ifj. Harangozó: Hófehérke és a hét törpe

Kocsák- ifj. Harangozó: Hófehérke és a hét törpe

Csodákat rejtő erdőben érezhetik magukat a nézők, kicsik és nagyok is az Újszegedi Szabadtéri Színpadon. A Hófehérke és a hét törpe mesebalett már az egész világon, Európától a Távol-Keleten át Ausztráliáig hatalmas sikert aratott. Az ausztrál kritikusok
egyenesen Andrew Lloyd Webber munkáihoz hasonlították a produkciót.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. augusztus 22. szombat, 20:00

A Magyar Állami Operaház legsikeresebb produkcióját ifj. Harangozó Gyula rendezte és koreografálta, a darab zenéjét Kocsák Tibor szerezte, játékosan varázslatos díszletét pedig Kentaur
álmodta meg.

Rendező: Harangozó Gyula

Ajánlatunk


A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli utolsó turnéjára kiegészült a világhírű Tropicana Club szólótáncosaival és így egy különleges műsorral várja mindazokat, akik egy igazi karibi élményre vágynak.

Bodó Viktor új előadása az önsegítő függő csoportok mintájára és igaz történetek alapján készül. A csoport olyan szélsőséges karakterek találkozóhelye, akik egyébként soha nem ülnének le egymással. Történeteikben a reália keveredik a mindennapi abszurddal, a dráma a tragikomédiával. Egy ilyen kétórás gyűlésen megtörténhet minden, ami csak elképzelhető, és az is, ami nem.

Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!