Program


Kosztolánszki Quintet

Kosztolánszki Quintet

A mindössze 19 éves tenorszaxofonos-zenekarvezető Kosztolánszki Dominik mellett a zenekar metronómja, „Az év fiatal jazz-zenésze” díjjal kitüntetett Richter Ambrus, illetve a csapat további három, hozzájuk hasonlóan fiatal és tehetséges zenésze is több hazai és külföldi klubkoncerten megfordult már.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. július 17. szerda, 20:00

 Közreműködik:

    Kosztolánszki Dominik - tenorszaxofon
    Udvardi Márton - trombita
    Cseh Péter - gitár
    Miskolczi Márk - nagybőgő
    Richter Ambrus - dob

A Kosztolánszki Quintet lendületes fiatal együttes, amely a hatvanas-hetvenes évek zenei világából építkezve, ugyanakkor egyéni zenei kultúrájukból és élményeikből inspirálódva játszik modern jazzt. Bevallott céljuk, hogy ablakot nyissanak és betekintést engedjenek a fiatalabb korosztály számára zenei sokrétűségük révén, amely saját szerzeményeik mellett hard-bop zenészek szerzeményein és stílusjegyein keresztül teremt sodró atmoszférát. A zenekar büszke arra, hogy – bár a fiatalok körében aligha a jazz műfaja számít a legnépszerűbbnek – egy biztos, befogadó és egyre bővülő közönséget sikerült megnyernie koncertjeikre.

A mindössze 19 éves tenorszaxofonos-zenekarvezető Kosztolánszki Dominik mellett a zenekar metronómja, „Az év fiatal jazz-zenésze” díjjal kitüntetett Richter Ambrus, illetve a csapat további három, hozzájuk hasonlóan fiatal és tehetséges zenésze is több hazai és külföldi klubkoncerten megfordult már.

Az asztalfoglalás a jegyvásárlás során automatikusan megtörténik.
Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!

Ajánlatunk


Martin Rauhaus komédiája hatalmas filmsiker volt hazájában, színpadi változata pedig Németország után először nálunk mutatkozik be.

Komikussá vált történet egy tanárról, Nyúl Béláról, akit meghurcolnak, feláldoznak a politika oltárán egy Hannibálról szóló, látszólag jelentéktelen tanulmány miatt, aminek állításait nem hajlandó visszavonni.

Nincs olyan ember, aki ne játszana el a gondolattal, mi lett volna belőle, ha valami vagy ha minden másképp alakul az életében. Az előadás alkotói ezúttal ezt a játékot veszik komolyan és ezen keresztül vallanak magukról, tévedéseikről és vágyaikról. Öt fiktív élettörténet jelenik meg, és ezekben találkoznak egymással az alkotók valós vagy elképzelt alteregói.

További ajánlataink


A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló…

Roman Polanski hasonló című filmjéből készítette nagy sikerű színpadi rendezését, melyet nemzetközi alkotógárdával állított színre a PS Produkció. Eddig több…

Norrison bankigazgató a pihenésére készülődik, amikor a családjánál vendégeskedő lány – jónevű amerikai milliomosházaspár egyetlen gyermeke – vészhelyzetet jelent be:…

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!