Program


Közéleti Akadémia előadássorozat:Önbizalmunk (ál)arcai - Limpár Imre szakpszichólogus előadása

Közéleti Akadémia előadássorozat:Önbizalmunk (ál)arcai - Limpár Imre szakpszichólogus előadása

„Hiszem, hogy mindig van másik Út, hogy mindig tehetünk mást, mint amit eddig tettünk, s pont ezért lehetséges a változás. Sikeres bárki lehet, de mégsem akárki.”

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. november 14. csütörtök, 18:00

Mottó: „Annyira hozzászoktunk, hogy mások előtt álarcot öltsünk, hogy végül már saját magunk előtt is álarcban jelenünk meg.” (Francois de La Rochefoucauld)

Önbizalom. Vágyunk rá, de fétünk is tőle! Misztikus is a téma, de máskor már elcsépelt, mégis vonz bennünket, hátha végre kiderül a titok, amiről sejtjük, hogy nincs, de olyan jó lenne mégis megtalálni. Vagy így, vagy úgy, időnként mindenki beszél róla, a szájunkra vesszük, aztán unjuk, hogy már megint ide lyukadmnk ki. Vége lesz ennek? Vége lehet?

Ezeket a kérdéseket tettük fel elöljáróban: Mit tehetünk érte? Mennyire van a mi kezünkben az önbizalmunk erősítése? Hogyan lehetséges mindez és mik a veszélypontok, amire figyelni érdemes?

Meghívott előadónk Limpár imre, tanácsadó szakpszichológus valtja, hogy mindig van másik Út, mindig tehetünk mást, mint eddig tettünk, ezért lehetséges a változás, ennek gyakorlati vonatkozásait mutatja meg az előadás során.

Ajánlatunk


Az Özvegy Karnyóné vérbő komédia, sok zenével az esendőségről, tele fordulattal, szerethető karakterrel, versengéssel, ármánnyal és persze szerelemmel. És, hogy mit keresnek benne tündérek? Az előadás során erre is fény derül!

Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva nagybátyja, Koppány is tömegeket gyűjt maga köré. István külföldi támogatással megszilárdíthatja a pozícióját, de a véres összecsapás elkerülhetetlen.

További ajánlataink


Az erdőben minden a természet rendje és körforgása szerint zajlik. Ez a nap mégis kicsit más, hiszen kis mókusok születnek.…

Babaróka 3+ 100 perc, 1 szünettel Bábtechnika: bunraku

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!