Program


Lajkó Félix – Újévi koncert

Lajkó Félix – Újévi koncert

Azt eddig is tudtuk, hogy Lajkó Félix izgalmas művész, nemcsak azért, ahogyan játszik, hanem mert időről időre képes megújulni, meglepetést szerezni. Ezúttal öttagú zenekart verbuvált maga köré, akikkel láthatóan-hallhatóan hamar megtalálták a közös hangot, méghozzá úgy - és talán ez a legfontosabb -, hogy egyikük javára sem borul az egyensúly.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. január 2. csütörtök, 19:30

Lajkó Félix – Újévi koncert

Közreműködők:
gitár    Sidoo Attila
cselló    Kertész Endre
tuba    Mazura János
nagybőgő    Barcza Horváth József
dob    Czirják Tamás

Azt eddig is tudtuk, hogy Lajkó Félix izgalmas művész, nemcsak azért, ahogyan játszik, hanem mert időről időre képes megújulni, meglepetést szerezni. Ezúttal öttagú zenekart verbuvált maga köré, akikkel láthatóan-hallhatóan hamar megtalálták a közös hangot, méghozzá úgy - és talán ez a legfontosabb -, hogy egyikük javára sem borul az egyensúly. Kollégák, társak, barátok, hívhatjuk őket bárhogy, a lényeg, hogy inspirálják, kiegészítik egymást.

Zenekarban játszani kötöttség, mondja Lajkó Félix: „A jó része az, amikor a zenekar együtt meg tud szólalni. Ha van egy téma, amit elkezdünk játszani, és aztán egyszer csak robban egy nagyot. És van az a része, amely zenekarban nem, inkább szólóban működik: amikor teljes improvizáció van és nincs körülöttem senki. Mindkettő jó. Valószínűleg, ha nem lenne az egyik vagy a másik, akkor hiányérzetem lenne.” Nos, a közönségnek az újévi koncerten vélhetően nem lesz hiányérzete. És nemcsak azért kell ez a zenekar, mert ily módon eleve több emberhez jut el ez az olykor „elborultnak” bélyegzett, virtuóz muzsika, hanem azért is, mert talán produkcióban még sosem láthatta a publikum ennyire felszabadultnak Lajkó Félixet.

Ajánlatunk


Varnus Xaver őszi turnéján egy lenyűgöző tehetségű ifjú hegedűvirtuózzal, a Hollandiában született Bácsy-Schwartz Zoltánnal osztja meg a pódiumot, akivel Bach örökkévalóságot idéző művei mellett Felix Mendelssohn örökszép hegedűversenyét adják majd elő.

Pietro Mascagni PARASZTBECSÜLET / MESSA DI GLORIA Koncertszerű előadások magyar, angol és eredeti nyelvű felirattal

Mary Chase groteszk vígjátékának címszereplője egy több mint két méter magas, nagy fehér nyúl, akit Harveynak hívnak. Ez a Harvey, Elwood bácsi legjobb barátja, egyesek szerint nem is létezik, csak az ő fejében, de a valóságban mégis sok galibát és félreértést okoz.

További ajánlataink


Richard Wagner PARSIFAL Színpadszentelő ünnepi játék három felvonásban, német nyelven, magyar angol és német felirattal

2021. augusztus 20-án nyílt meg az érdeklődők előtt a Budavári Palotában újjászületett Szent István-terem. Az államalapító Szent István királyunkról elnevezett…

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!