Program


Larry Goldings-Peter Bernstein-Bill Stewart Trio

Larry Goldings-Peter Bernstein-Bill Stewart Trio

A Hammond-orgona, gitár és dob együtthangzására épülő zenekarok a jazzben való megjelenésük óta a legnépszerűbb együttesek közé tartoznak. A New York Times már a kilencvenes években a legjobb orgonás triónak nevezte ezt az all-star triót, mely első magyarországi koncertjét adja a Müpában.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. november 19. kedd, 20:00

Larry Goldings, Peter Bernstein és Bill Stewart szakmai múltja olyan jelentős, hogy az együttes nevében mindhármuk neve szerepel. A Bostonban született Goldings zenekarvezetőként tizenhárom albumot jegyez, ebből nyolcat ezzel a trióval. Nevét azért is ismerhetjük sokan, mert ő az egyik legfoglalkoztatottabb Hammon-orgonajátékos: olyan meghatározó jazzmuzsikusok hívták zenekarukba, mint Jim Hall, Michael Brecker és Pat Metheny. John Scofield és Jack DeJohnette társaként 2007-ben Grammy-díjra jelölték. A jazz műfaján kívül is rendkívül keresett, játékát többek közt olyan előadók lemezein hallhatjuk, mint Elton John, Hugh Laurie, John Mayer, Beck, Tracy Chapman, Sia, India.Arie és a De La Soul.
Peter Bernstein a tradicionális jazzgitározás élvonalának meghatározó alakja. Azt az irányt képviseli, amelyet Wes Mongomery, George Benson és Kenny Burrell neve fémjelez. Ők mind játszottak orgonás trió felállásban - nem véletlen, hogy rá esett a választás a hármasfogat megalapításakor.
Bill Stewart napjaink egyik legsokoldalúbb dobosa. Lehetetlen felsorolni mindenkit, akivel játszott, de Michael Brecker, John Scofield, Joshua Redman és a jazzlegenda Lee Konitz bizonyára számára is a legfontosabbak. Toy Tunes című, legutóbbi közös lemezüket, amelynek repertoárjával Budapestre érkeznek, nemrégiben élőben rögzítették a jazz fellegvárának számító Smalls Jazz Clubban.

További ajánlataink


A zenés színház történetének egyik legjelentősebb darabja tér vissza a budapesti közönség elé.

Janikovszky – lánykori nevén Kucses – Éva tizenkét és tizennyolc éves kora között, 1938-tól 1944-ig vezette a naplóját. Negyedik naplófüzetének…

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!