Program


L'art pour nyár

L'art pour nyár

L'art pour nyár
Az előadás időtartama: 110 perc (szünet nélkül)



 több...

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. július 20. péntek, 21:00

Persze joggal feltételezhetnek rólunk bármilyen őrültséget, hiszen a több mint 30 éves pályafutásunk alatt annyi abszurd dolog történt a színpadon, hogy akár még az is beleférhetne, hogy júliusban karácsonyi műsorral lepjük meg Önöket...
Minden kedves nézőnk figyelmét előre felhívjuk, hogy ez a műsorunk nem a karácsonyi ünnepi ráhangolódás jegyében készült, ha tehát valaki ilyen céllal jönne megtekinteni az előadást, azt lebeszélnénk. A Besenyő család tagjai, Naftalin Ernő, vagy a Költő biztosan nem fognak a nyár közepén az ünnepi készülődésről szót ejteni. 
Lesz viszont egy csomó örökzöld, persze nem fenyőfa, hanem például diavetítések és rockzenei kavalkád, amivel kapcsolatban megtudhatjuk, hogy a "rakkörkselpszzthatlan".
Gyakran szokott arra gondolni, hogy hányat kell még aludni karácsonyig? Ha a válasz „Kalocsa”, akkor egy másik kérdésre válaszolt, ha nem, akkor két jó hírünk van! 
Az egyik, hogy végre sikerült a feltett kérdésre válaszolnia, a másik, hogy a L'art pour l'art Társulat vidám, nyáresti műsorának köszönhetően néhány órára megszabadulhat a karácsonnyal kapcsolatos, nyomasztó gondolataitól, mint például a csúcsdísz.
 
A műsort írták  és előadják:

Szászi Móni
Dolák-Saly Róbert
Laár András
Pethő Zsolt
 

Ajánlatunk


Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan vonzalmát tárja a közönség elé, 21. századi, extravagáns környezetben.

Varnus Xaver őszi turnéján egy lenyűgöző tehetségű ifjú hegedűvirtuózzal, a Hollandiában született Bácsy-Schwartz Zoltánnal osztja meg a pódiumot, akivel Bach örökkévalóságot idéző művei mellett Felix Mendelssohn örökszép hegedűversenyét adják majd elő.

További ajánlataink


Rádiós, a fiatal tudós a számítógépe tökéletesítésén dolgozik a padláson. Ide érkezik meg négy bolyongó szellem – Kölyök, Meglökő, Herceg…

A Kalamazoo egyenesen a Broadway-ről érkezik, a vígjátékban Hernádi Judit és Kern András sziporkázó játékát élvezhetik Sebestyén Aba rendezésében.

Ahogy egy kritikusa írta: „Akinek nehéz a szíve, vagy csak melegségre vágyik, nézze meg ezt a darabot. Aki a nagy…

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!