Program


LazulÓrák

LazulÓrák

A LAZULÓRÁK Játékos Relax foglalkozás egy olyan segítség, amely hatékonyan támogatja a gyerekek iskolai és társas életét. Tanulás, figyelem, indulatok, barátok, tanári elvárások, önbizalom és még sorolhatnánk, milyen összetett fogalom is az "iskolai élet".

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. szeptember 21. hétfő, 17:30

LazulÓrák

A LAZULÓRÁK Játékos Relax foglalkozás egy olyan segítség, amely hatékonyan támogatja a gyerekek iskolai  és társas életét. Tanulás, figyelem, indulatok, barátok, tanári elvárások, önbizalom és még sorolhatnánk, milyen összetett fogalom is az "iskolai élet".

Szeptembertől induló 8 alkalmas foglalkozás során a gyerekek sok olyan játékos gyakorlattal, feladattal és relaxációs módszerrel ismerkednek meg, amelyek segítik őket ebben az összetett iskolai világban.

Nem mellékes szempont, hogy mivel gyerekekről van szó, természetesen sok mozgás, játék, vidám,elfogadó légkör várja minden alkalommal a gyerekeket, ami már önmagában feltöltő.

A foglalkozást Solymosiné Hoós Gabriella gyermekjóga oktató, mentálhigiénés segítő szakember vezeti.

Ajánlatunk


Sir Kenneth MacMillan / Liszt Ferenc – John Lanchbery MAYERLING Balett három felvonásban

A vígjáték egy izgalmas, kalandos utazáson keresztül, rengeteg humorral világít rá a középkorú nők és a változó kor kikerülhetetlen nehézségeire. Megmutatja, hogy mi nők képesek vagyunk megbirkózni ezekkel a kihívásokkal - ám minden könnyebben megy öniróniával, sok nevetéssel, különösen akkor ha számíthatunk a férfiak támogatására.

Kevesen remélték már, de 2024. június 1-jén sokak álma válik valóra. Egy nagykoncert erejéig összeáll egy korszak emblematikus együttese, a HUNGÁRIA.

További ajánlataink


2021. augusztus 20-án nyílt meg az érdeklődők előtt a Budavári Palotában újjászületett Szent István-terem. Az államalapító Szent István királyunkról elnevezett…

A BFZ áprilisi Haydn–Mozart-koncertje a márciusi műsor párjának tekinthető.

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!