Program


Léna és Hógolyó

Léna és Hógolyó

Az iskolában kiközösített és sokszor magányos Lena mindig abban reménykedett, hogy egyszer lesz egy igaz barátja. Egy délután álmai valóra válnak egy barátságos, fehér oroszlánkölyök alakjában.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. március 12. vasárnap, 15:00

Léna és Hógolyó

Színes, szinkronizált amerikai családi kalandfilm,

90 perc

Rendező: BRIAN HERZLINGER

Szereplők: WADE WILLIAMS, J. GAVEN WILDE,

JASON SKEEN

Az iskolában kiközösített és sokszor magányos Lena mindig abban reménykedett, hogy egyszer lesz egy igaz barátja. Egy délután álmai valóra válnak egy barátságos, fehér oroszlánkölyök alakjában. Mindent együtt csinálnak és új barátra is szert tesznek. Ám egy nap a játékos Hógolyót elkapják az orvvadászok. Az értékes kölyköt a kegyetlen trófeagyűjtő próbálja megkaparintani. Lena új barátja, Jake kétségbeesetten igyekeznek visszaszerezni Hógolyót.

Ajánlatunk


Ahogy egy kritikusa írta: „Akinek nehéz a szíve, vagy csak melegségre vágyik, nézze meg ezt a darabot. Aki a nagy generáció tagja és képtelen megérteni az unokáját, vagy az ipszilon generációé, és kiborítják a nagyszülei, nézze meg ezt a darabot. Aki egyszerűen szereti a színházat, nézze meg ezt a darabot.”

Solymosi Tamás – Mirzoyan Albert – Prokofieva Irina – Jiří Kylián – Harald Lander KLASSZIKUS BRAVÚROK Négy egyfelvonásos balett három részben

Nagymama, lány, unoka. Mindegyik mást akar, mindegyik másként, mással szeretné élni az életét. Teri például szeretője mellett képzeli el a mindennapjait. Lánya, Emma egy titokzatos kis jövevénnyel. De mit szól mindehhez a vidéki Mama, aki váratlanul beállít a pesti lakásba? A nevetés kódolva van..

További ajánlataink


Komédia a köbön! Egy falrengető vígjáték, amely színpadon és filmen egyaránt nagy sikereket aratott!

zenés családi roadmovie 10-től 100 éves korig

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!