Program


Lilla és Tündérbogyó
4

Lilla és Tündérbogyó

Kádár Annamária érzelmi intelligencia-fejlesztő történetei alapján készült zenés mesejáték egy Lilla nevű kislányról szól, aki képzeletbeli barátja, Tündérbogyó társaságában egy csodálatos napot tölt el.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. november 28. vasárnap, 11:00

Gardrób Csoport: Lilla és Tündérbogyó

Kádár Annamária érzelmi intelligencia-fejlesztő történetei alapján készült zenés mesejáték egy Lilla nevű kislányról szól, aki képzeletbeli barátja, Tündérbogyó társaságában egy csodálatos napot tölt el.

Együtt van részük mindenféle kalandban, különös élményben: megbarátkoznak a Hétfejű Sárkánnyal, játszanak a Csikizős Boszival, sétálnak a Holddal, majd Kékfestővel kékre festik az eget.

- Tündérbogyó? Tündérbogyó! - ébredezik Lilla azon a különös napon.

- Ő az én tündérem, hozzám tartozik és mindenben segíteni fog nekem. - A saját tündértársát bárki láthatja, a külvilág számára azonban a tündérek láthatatlanok. A megelevenedő képzeletvilágot élő zene és balett teszik teljessé.

Rendező: Haik Viktória

Ajánlatunk


Ahogy egy kritikusa írta: „Akinek nehéz a szíve, vagy csak melegségre vágyik, nézze meg ezt a darabot. Aki a nagy generáció tagja és képtelen megérteni az unokáját, vagy az ipszilon generációé, és kiborítják a nagyszülei, nézze meg ezt a darabot. Aki egyszerűen szereti a színházat, nézze meg ezt a darabot.”

zenés családi roadmovie 10-től 100 éves korig

További ajánlataink


Az Anconai szerelmesek kacagtatóan fordulatos, kedvesen pikáns, szellemes, zenés összekacsintás a hetvenes évek olasz slágereivel. Szerelem, slágerek, tánc, gegek, csipetnyi…

Előfordul: hulla, és annak fagyasztása, csontok, hányás, köpés, meztelenség, verekedés, felnőttfilm-részlet, kitört ujjak, kábítószer fogyasztása és terjesztése, méregkeverés, zászlóégetés (ja…

Humorral, sok zenével és balkáni hangulattal tarkított vígjáték – Shakespeare egyik legnépszerűbb és így legtöbbet játszott remeke.

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!