Program


Loop Doctors featuring Brandon Fields
2

Loop Doctors featuring Brandon Fields

A Loop Doctors nevű formáció Romhányi Áron és Szendőfi Péter közös produkciója. A duó a mai modern és divatos zenei irányzatokat – drum’n’bass, jungle, breakbeat, nujazz, rap – ötvözi a jazz improvizatív elemeivel. A duó koncertjein gyakran működnek közre jeles nemzetközi előadók, mostani Opus-beli koncertjükön a a többszörös Grammy-díjas amerikai szaxofonos, Brandon Fields működik közre.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. augusztus 15. csütörtök, 20:00

 Közreműködik:

    Brandon Fields - szaxofon
    Romhányi Áron - zongora
    Szendőfi Péter - dobok, octapad, sampler

A Loop Doctors nevű formáció Romhányi Áron és Szendőfi Péter közös produkciója. A duó a mai modern és divatos zenei irányzatokat – drum’n’bass, jungle, breakbeat, nujazz, rap – ötvözi a jazz improvizatív elemeivel. Zenéjükben elektronikus effekteket és samplereket használnak, ugyanakkor az extra hangzásokat leginkább akusztikus hangszereik természetes hangjainak módosításával érik el. Törekednek arra, hogy produkciójuk minél előremutatóbb, progresszívebb legyen. Kizárólag saját szerzeményeket játszanak, s repertoárjuk igen változatos és szélsőséges zenei stilisztikai skálán mozog. A duó hangzása folyamatosan fejlődik: egyrészt a kortárs elektronikus zene vívmányainak átültetésével, másrészt a technika fejlődésének köszönhetően.

Legutóbbi nagylemezük, a Frontier Science frappánsan fogalmazza meg a csapat zenéhez való viszonyát: folyamatosan igyekeznek a járatlan utat felfedezni, mind hangzásban, mind zenei szerkezetekben - melynek végeredménye egy kifejezetten közönségbarát formába öntött, egyedi, szokatlan elemek vegyítésével létrejött új zene. A duó koncertjein gyakran működnek közre jeles nemzetközi előadók, így lemezbemutató koncertjökön a MÜPÁban a világhírű Eric Marienthal szaxofonos volt a vendégük, míg mostani Opus-beli koncertjükön a a többszörös Grammy-díjas amerikai szaxofonos, Brandon Fields működik közre.

Az asztalfoglalás a jegyvásárlás során automatikusan megtörténik. Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!

Ajánlatunk


Május 11-én fergeteges ValMar koncerttel zárul a 2024-es Pápai Expo és Agrárpiknik, az év legmenőbb agrárrendezvénye.

A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

További ajánlataink


Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. És ha…

Fellegi Anna - ének Budapesti Akadémiai Kórustrásaság (karigazgató: Balassa Ildikó) ARLtistic Dance Company (koreográfus: Albert Réka Lilla) Budafoki Dohnányi Zenekar…

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!