Program


Los Orangutanes

Los Orangutanes

A Magyarországon unikumként életre hívott, Közép- és Kelet-Európában is egyedülálló formációnak számító latin-amerikai cumbia együttes, a Los Orangutanes - amelynek tagjai közt tudhatjuk az uruguayi Ivan Tabeira énekest és a perui gitárművész Alex Torrest is - már többször bebizonyította, hogy ilyen zenét nem lehet hallgatni ülve hallgatni: koncertjeiken igazi táncparty hangulat van.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. február 28. péntek, 20:30

A zenekar 2017 decemberében, egy teltházas koncerten debütált Budapesten, és azóta is rendszeres havi klubokat tartanak a legnépszerűbb budapesti helyszíneken (Ellátóház, Instant, Kuplung, A38, Pontoon). A zenekar már játszott a Sziget Fesztiválon is, az Irie Maffia zenekar vendégeként pedig már a Budapest Parkban is koncerteztek.

A  Los Orangutanes számára 2018 legnagyobb eseménye egy teltházas fellépés volt a Művészetek Palotájában, ahol acsapat nagyzenekari formációban is bemutatkozott a közönségnek. Az este sztárvendégei Shango Dely (Columbia) és Mario Ochoa (Honduras) voltak.

Acumbia-t eredetileg furulyán és ütõhangszereken játszották. A legenda szerint a 20. század elején egy Argentínába harmonikát szállító teherhajó elsüllyedt, és a víz sok hangszert a partra sodort, ezeket pedig a helyiek összegyűjtöttek. Elkezdték használni ezeket, és annyira megszerették őket, hogy a harmónika a műfaj egyik fő hangszerévé vált. A '40 -es években a hagyományos hangszereket a divatos big band hangzás követte, és a  zenei felvételeknek köszönhetően a cumbia az egész világon elterjedt. Azóta minden kultúra hozzáadott valamit a saját zenéjéből, tehát most már léteznek schlager, gengszter, hipster, electro, hagyományos és dub verziók is.

Ajánlatunk


A vígjáték egy izgalmas, kalandos utazáson keresztül, rengeteg humorral világít rá a középkorú nők és a változó kor kikerülhetetlen nehézségeire. Megmutatja, hogy mi nők képesek vagyunk megbirkózni ezekkel a kihívásokkal - ám minden könnyebben megy öniróniával, sok nevetéssel, különösen akkor ha számíthatunk a férfiak támogatására.

Vincze Balázs művészeti vezető, rendező-koreográfus jól ismeri a polgári színházi hagyományokat kedvelő táncrajongók ízlését, kiválóan alkalmaz táncszínpadra ismert és közkedvelt irodalmi klasszikusokat. Nagyszerű arányérzékkel teszi követhetővé a cselekményt a tánc nyelvén. Klasszikus alapokra épülő kortárs koreográfiája különleges és látványos, szakmailag magas színvonalú, mégis befogadható és közönségbarát.

Tavaly az Edinburgh Fringe Fesztiválon óriási kritikai és közönség sikert arató IMA újra látható a Müpa mellett felállított sátorban.

További ajánlataink


Moliére komédiázik. Kifiguráz bennünket. Félelmeinket, öncsalásainkat, kicsinyességünket. Ez utolsó színdarabja. 1673. február 17-én a Képzelt beteg előadása közben a címszerepet…

Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!