Program


Lubos Sramek & Nikolaj Nikitin

Lubos Sramek & Nikolaj Nikitin

A szlovák jazz két jelentős alakja, Nikolaj Nikitin szaxofonos és Ľuboš Šrámek zongorista régóta dolgoznak együtt különböző projektekben és felvételeken.
 több...

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. augusztus 30. péntek, 20:00

 Közreműködik:

    Ľuboš Šrámek - zongora
    Nikolaj Nikitin - szaxofon

A szlovák jazz két jelentős alakja, Nikolaj Nikitin szaxofonos és Ľuboš Šrámek zongorista régóta dolgoznak együtt különböző projektekben és felvételeken. Zenei partnereik között olyan neveket találunk, mint Miroslav Vitous, Gregory Hutchinson, Peter Erskine, JD Walter, Lonnie Plaxico, Stanley Banks vagy Patches Stewart. 2017-ben a duó ismét egyesítette kreatív erőit és kiváló előadói képességeit. Ennek az intenzív együttműködésnek eredményeként jelentették meg Altar címmel kilenc törékeny miniatűrt tartalmazó, varázslatos szépségű albumukat, rajta számos saját szerzemény mellett Leoš Janáček, J.S. Bach témák, vagy éppen klasszikus jazz sztenderdek parafrázisaival. A lemez, mely 2017-ben elnyerte a szlovák Grammyként aposztrofált Esprit-díjat, hűen tükrözi a művészek klasszikus és kortárs zene iránti fogékonyságát éppúgy, mint a zenei szabadsághoz és a hagyományokhoz való egyéni megközelítésmódjukat.

A duó nemrégiben lezajlott mexikói turnéját áprilisban egy felvétel  követte a New York-i The Samurai Hotel Recording Studióban, ahol Tom Harrell, Drew Gress és Johnathan Blake csatlakozott hozzájuk.

Az asztalfoglalás a jegyvásárlás során automatikusan megtörténik.
Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!

Ajánlatunk


Bősze Ádám 2019 őszén indította el „Nagy zenészek, nagy szerelmek” című előadás-sorozatát, mely a világ leghíresebb zeneszerzőinek magánéletéről, esetenként izgalmas titkairól szólt. A sorozat most egy, a zenetörténeti bulvárhistóriák legviccesebb jeleneteit felölelő, exkluzív stand-up esttel fejeződik be, a szerző one-man show-jával.

Fellegi Anna - ének Budapesti Akadémiai Kórustrásaság (karigazgató: Balassa Ildikó) ARLtistic Dance Company (koreográfus: Albert Réka Lilla) Budafoki Dohnányi Zenekar vezényel: Guido Mancusi

További ajánlataink


2021. augusztus 20-án nyílt meg az érdeklődők előtt a Budavári Palotában újjászületett Szent István-terem. Az államalapító Szent István királyunkról elnevezett…

A magyar irodalom egyik legszívbemarkolóbb alkotása felnőtteket, fiatalokat egyaránt megérint. Közös gondolkodásunk és közbeszédünk része lett a grund, amely a…

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!