Program


Maszk Bábszínház - Mátyás király bolondos bolondja

Maszk Bábszínház - Mátyás király bolondos bolondja

A reneszánsz jegyében, nagyméretű marionett bábok, sok zene, élőszereplők, árnyjáték. Mese az igazságos Mátyás királyról és furfangos udvari bolondjáról. A Maszk Bábszínház előadása.
 több...

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. június 25. kedd, 10:00

Maszk Bábszínház:
Mátyás király bolondos bolondja
mesejáték

(45 perc)
3 éves kortól ajánlott

Mátyás király nagyon fiatal korában lett király. 15 éves alig múlt, amikor királlyá választották és trónra ültették Magyarország nemes nagyurai. Az uralkodás pedig nem valami könnyű mesterség ám! A bíbor palást, a ragyogó ékszerek, a kényelmes, fűtött szobák, a dúsan terített asztal és a szolgák hada - bizony ez mind a király jussa. Jussa azonban az is, hogy a rábízott nép sorsával. az ország javaival alattvalói bizalmát megszolgálva bánjon. Képes legyen okos döntéseket hozni, választani tudni igaz és hamis között, napjai múlásával mind bölcsebbé válni, minden nap tanulni! Ez bizony mindannyiunknak hasznára válna, de egy király sosem lehet jó király anélkül, hogy ezeket meg ne tanulná!

Ajánlatunk


Fadinard esküvőre készül, de a lova megeszi egy katona szeretőjének szalmakalapját. Hogy a tomboló katona ne verje szét a lakását és a lagziját, Fadinard kénytelen beszerezni egy ugyanolyan kalapot, miközben menyasszonyt, apóst, násznépet kell percenként leszerelnie. Kortalan francia csúcsbohózat.

A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű túrák is elérhetőek. Jegyár: 9000 Ft Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

További ajánlataink


Gyere el! Nem fogsz megváltozni, de lesz a darabban egy-két hozzád hasonló figura. Talán még azt is megtudod, hogy miért…

A fiatal Edmond Dantest a menyegzőjéről viszik el a rendőrök egy feljelentés alapján. If várának börtönébe kerül, ahonnan nincs visszatérés.…

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!