Program


Mesterem: Babits Mihály és Pilinszky János est – Várkert Irodalom

Mesterem: Babits Mihály és Pilinszky János est – Várkert Irodalom

Babits Mihály (135 éve) november 26-án, Pilinszky János november 27-én született - így Pilinszky János születésnapán a Várkert Irodalom sorozat estjén a két költőóriást kapcsoljuk össze - hitük, költészetünk, nyelvük, utóéletük okán. 38 év és egy nap volt köztük - egy emberöltő.  több...

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. november 27. kedd, 19:00

Az esten irodalomtörténész vendégeinkkel az életműről beszélgetünk, eddig nem ismert leveleket hallhatunk, megelevenedik a Jeleneczki István-féle "filmvers", készülünk filmrészletekkel Babitsról és Pilinszkyről, míg a felolvasószínházban Babits és Pilinszky versei elevenednek meg. 

Vendégek:

Sipos Lajos irodalomtörténész, Szénási Zoltán tudományos munkatárs, MTA, az Új Forrás felelős szerkesztője

Közreműködik: László Zsolt és Rátóti Zoltán 

Háziasszony, szerkesztő: Juhász Anna

Ajánlatunk


2021. június 18-án Gaby Pepito vőlegényével, Brian Laundrie-val útra kelt, hogy valóra váltsák sokak elérhetetlen álmát, és világgá menjenek egy lakóbusszal. Az út eredetileg októberig tartott volna, akkorra terveztek megérkezni a lány szüleihez.

Gaetano Donizetti AZ EZRED LÁNYA Vígopera két felvonásban, prózai jelenetekkel, francia és magyar nyelven, magyar, angol és francia felirattal

További ajánlataink


Tavaly az Edinburgh Fringe Fesztiválon óriási kritikai és közönség sikert arató IMA újra látható a Müpa mellett felállított sátorban.

A hatalmas sikerű dán film alapján készült színdarab nagy beleérzéssel és humorral szembesít bennünket azzal, milyen eufóriával és milyen fájdalmakkal…

Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!