Program


MET 2019/2020 Mozart: A Varázsfuvola (2006)

MET 2019/2020 Mozart: A Varázsfuvola (2006)

A 2019/20-as évadban tíz új előadást láthatunk a New York-i Metropolitan Operából a Met Live in HD közvetítések révén az Uránia Nemzeti Filmszínház mozivásznán.
 több...

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. december 27. péntek, 15:30

MET: Mozart: A varázsfuvola (ifjúsági előadás, 2006)
Mozart: Die Zauberflöte
Operaközvetítés a New York-i Metropolitan Operából, felvételről, szünet nélkül, 112 perc, 2006
angol nyelven, magyar felirattal

Rendező: Julie Taymor

Karmester: James Levine

Szereposztás:
Miklósa Erika (Az Éj királynője), Ying Huang (Pamina), Matthew Polenzani (Tamino),
René Pape (Sarastro),Nathan Gunn (Papageno), Jennifer Aylmer (Papagena),
Greg Fedderly(Monostatos)

Idén karácsonykor is műsorra tűzzük A varázsfuvola ifjúsági (rövidített) változatát a Met produkciójában.

Ez volt a legelső, mérföldkőnek számító előadás a Metropolitan Opera élő, HD közvetítéseinek történetében, melyek mára számos díjat nyertek, és világszerte több millió embert vonzanak a mozivásznak elé. A hazai közönség számára igazi különlegesség az előadás, ugyanis az Éj királynője szerepében a Kossuth-díjas és Prima-díjas Miklósa Erika látható!

Felnőtt és gyermek egyaránt élvezni fogja a mintegy 100 percbe sűrített, rövidített, angol nyelvű előadást: Julie Taymor rangos rendezésében vagy a riposztok humorát, vagy a nagyszabású bábjátékot értékeli majd. Maestro James Levine karmesterpálcája nyomán tudásuk, tehetségük legjavát adják a parádés szereposztásba válogatott operaénekesek. Nathan Gunn, Ying Huang, Mathew Polenzani, Miklósa Erika és René Pape újabb színt visznek Mozart időtlen tündérmeséjébe.

A Tony-díjjal kitüntetett rendező, Julie Taymor volt a rendezője (többek közt Az oroszlánkirálynak is) annak a valóban minden korosztálynak szóló, operaszínpadra álmodott mesének, amelyben táncoló medvék és óriásmadarak is feltűnnek a színpadon, hogy a fiatal szerelmesek kalandjait színesítsék.

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy az előadás kezdete után helyfoglalásra csak az emeleti oldalkarzaton van lehetőség. A késve érkezők a szünetben foglalhatják el helyüket. Megértésüket köszönjük!

Ajánlatunk


Vincze Balázs művészeti vezető, rendező-koreográfus jól ismeri a polgári színházi hagyományokat kedvelő táncrajongók ízlését, kiválóan alkalmaz táncszínpadra ismert és közkedvelt irodalmi klasszikusokat. Nagyszerű arányérzékkel teszi követhetővé a cselekményt a tánc nyelvén. Klasszikus alapokra épülő kortárs koreográfiája különleges és látványos, szakmailag magas színvonalú, mégis befogadható és közönségbarát.

Sir Kenneth MacMillan / Liszt Ferenc – John Lanchbery MAYERLING Balett három felvonásban

További ajánlataink


A fiatal Edmond Dantest a menyegzőjéről viszik el a rendőrök egy feljelentés alapján. If várának börtönébe kerül, ahonnan nincs visszatérés.…

..Némi EU-s támogatosítás, színház a záhníszben. Görbetükörerdő, disznógömb, telefonfül. Pár művészi vénával megáldott vendégmunkás, plusz egy talicska aprómajom. Vagyis lidérc.…

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!