Program


Mi vagyunk a grund! - Dés László koncertje

Mi vagyunk a grund! - Dés László koncertje

Dés László évtizedek óta fogalom a magyar zenei életben. Musicalek, filmzenék, nagy slágerek és dzsesszlemezek sora fűződik a nevéhez. De az utóbbi években történt valami, ami teljesen megváltoztatta a róla kialakított képet.  több...

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. augusztus 4. vasárnap, 19:30

Kilépett a nyilvánosság elé a saját magának írt dalaival, leült a zongorához, és énekelni kezdte az új, és a már régóta ismert számokat. Megjelent új lemeze vadonatúj dalaival, és ez ad alkalmat arra, hogy az új műsorral a nagy ősbemutató koncertre Aréna koncert után turnéra induljon.

A koncert névadója nem véletlenül a „Mi vagyunk a Grund!”.  A műsorban az új dalok mellett felcsendülnek Dés László musicaljeinek népszerű számai, többek között a Pál utcai fiúk emblematikus dala a „Mi vagyunk a Grund!”.
És persze nem maradnak el a nagy Dés slágerek sem, A vigyázz rám, Olyan szépek voltunk, Nagy utazás, Legyen úgy. Ezen az estén hallhatjuk Dés virtuóz és lírai szaxofonjátékát is.
Dés László vendége a kiváló színésznő, Básti Juli, akivel a múltban sokat dolgozott már együtt. Kezdődött a Hallgass kicsit lemezzel 1987-ben, de a közlemúltban is koncerteztek sokat közösen a Férfi és Nő produkcióban.

Dés László nagyszerű muzsikus társai a legjobb koncertzenészek közül valók. Nem mindennapi zenei élmény várható, és remélhetőleg a koncertek végére mindnyájan úgy érezzük, hogy: Mi vagyunk a Grund!

Ajánlatunk


Pietro Mascagni / Ruggero Leoncavallo PARASZTBECSÜLET / BAJAZZÓK Egyfelvonásos operák olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

Isten eljön hozzánk, mert nagyon sok mondanivalója van. Megosztja gondolatait az elmúlt néhány tízezer év történéseiről és tapasztalatairól, válaszol az időközben felmerült kérdésekre és bemutatja a projekt fejlesztésének további lépcsőit.

“Mert van a Stradivari és egy átlagos hegedű, A Stradivari Stradivari, a másik meg középszerű! És én hazudhatnék neked tovább, de nem teszem! Te nem középszerű vagy, hanem tehetségtelen.

További ajánlataink


A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És…

A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!