Program


MineCinema Kaposvár - VIP jegy

MineCinema Kaposvár - VIP jegy

A MineCinema egy hamisítatlan Minecraft kaland, egy rendezvény, amely során megtekinthető egy, a Minecraft világában játszódó animált film, melyet népszerű hazai youtube videósok rendeztek és szinkronizáltak! Ezen felül természetesen a program része a dedikálás és közös fotózkodás is a tartalomgyártókkal.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. október 17. szombat, 14:00

A MineCinema ellátogat Kaposvárra!

Várunk minden kedves érdeklődőt október 17-én a Kultik Mozi-ban (7400 Kaposvár, Berzsenyi Dániel út 1-3). Ez alkalommal a kilencedik MineCinema film tekinthető meg, azaz a Simlis Banda.
A résztvevők találkozhatnak Sajt32-vel, Balukával és zsombeyHD-val!

A járványügyi intézkedéseknek eleget téve a résztvevők létszáma nem haladja meg az 500 főt, a rendezvény időtartama alatt dolgozóink maszkot viselnek, vendégeinket pedig arra kérjük, hogy tartsák be a szabályokat és viseljenek maszkot, vegyék igénybe a kihelyezett kézfertőtlenítőket, kerüljék a közvetlen érintkezést és tartsanak távolságot.

A VIP program 14:00 órakor kezdődik, a megváltott jegyekkel történő beregisztrálásra 13:00 órától lesz lehetőség. A rendezvény várhatóan 17:00 óráig tart.

A filmet ZsDav, ungdani, MAX és Kristóf rendezték. Szereplői a hazai YouTube közösség legnépszerűbb, Minecrafttal foglalkozó videósai, avagy ZsDav, DoggyAndi, IceBlueBird, Jánosik Gergő, OwnMCKendry, Walrusz, luckeY, Uborcraft, Sajt32, Baluka és ZsombeyHD.

Hogy miről is szól a „Simlis Banda”?
Homok Birodalom és Gravelia vezetői hosszú háborúskodás után arra a döntésre jutnak, hogy elássák a csatabárdot, és végleg békét kötnek egymással. A béketételt egy szimbolikus smaragd ajándékozásával teszik meg, ám az ékes követ útközben egy ismeretlen banda eltulajdonítja. A smaragd eltűnése nagy viszályt kavar Homok birodalomban, hiszen, ha az nem jut időben célba, felbomlik a kialakuló béke. Három fiatal vállalkoztak arra a feladatra, hogy visszaszerzik a békére szánt smaragdot, és eljuttatják Gravelia népéhez, mielőtt egy újabb háború kezdetét venné és a pusztulás szélére sodorná a birodalmakat.

A filmet csak az adott időpontra szóló jeggyel lehet megtekinteni!
Az eseményen jegyet nem lehet vásárolni, kizárólag interneten a jegy.hu-n, vagy a több mint 400 fizikai értékesítő helyen országszerte.
A fizikai értesítő helyek listája itt érhető el: https://www.jegy.hu/jegyirodak
A jegyek limitált számban kaphatók, így minden érdeklődőnek javasoljuk, hogy mihamarabb szerezze be a jegyét, hiszen évről évre nagyobb az érdeklődés a rendezvény iránt!

A helyszínen velünk tart a MineCinema Shop is, ahol lehetőség lesz különleges MineCraft termékek beszerzésére is!

A legfrissebb információkat Facebook oldalunkon tesszük közzé, így érdemes követni minket ott is: https://www.facebook.com/minecinema/

További információkért keresse fel weboldalunkat: https://minecinema.hu/

Ajánlatunk


A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És természetesen egy jó falatra. Ha nem kapnak ételt, akkor elcsenik maguk. De ugyan ki tudna haragudni rájuk? Csak túl akarják élni a háborút. Ma, amikor milliók kényszerültek elhagyni otthonukat, ez is döbbenetesen ismerős üzenet.

bohózat két felvonásban

félig mese félig musical 9-99 éves korig, két részben

További ajánlataink


“Mert van a Stradivari és egy átlagos hegedű, A Stradivari Stradivari, a másik meg középszerű! És én hazudhatnék neked tovább,…

Ezt a darabot irodalmunk tényleges szereplői és azok sorsa ihlették. A részleteket azonban sokhelyütt a szerzők és a műfaj igényei…

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!