Program


Modern Art Orchestra feat. Brian Charette
3

Modern Art Orchestra feat. Brian Charette

A Modern Art Orchestra zenei stílusokat áthidaló művészi koncepciója és Brian Charette sokoldalú személyisége izgalmas koncertélményt helyez kilátásba.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. október 3. vasárnap, 19:30

Modern Art Orchestra feat. Brian Charette

Közreműködik:
Brian Charette – orgona
Modern Art Orchestra
Művészeti vezető: Fekete-Kovács Kornél

Brian Charette orgonista, zongorista és zeneszerző a New Yorki-i jazzélet aktív résztvevője. A számos zenei stílusban jártas muzsikus 19 lemezt jelentetett meg, és olyan emblematikus személyiségekkel dolgozott együtt, mint Joni Mitchell, Chaka Khan, Paul Simon, John Patitucci, vagy Vinnie Colaiuta. Charette emellett a zeneoktatásban is tevékenykedik, illetve olyan folyóiratokban publikál, mint a DownBeat, vagy a The New York City Jazz Record.

A MAO a 2021/22-es szezonban kiemelt hangsúlyt fektet az Art Of Virus művészeire és kapcsolódásaira. Az AOV egy olyan globális zenei kezdeményezés, melyet Fekete-Kovács Kornél indított útjára és mára már a világ valamennyi tájára eljutott. A nemzetközi művészeti együttműködésen alapuló projekt a vírus terjedését és viselkedését szimbolizálja folyamatosan bővülő (mutálódó) kompozíciók formájában. Charette – Fekete-Kovács Kornél megkeresése nyomán – az AOV #4 ág elindítója. A Modern Art Orchestra zenei stílusokat áthidaló művészi koncepciója és Brian Charette sokoldalú személyisége izgalmas koncertélményt helyez kilátásba. Csakúgy, mint a MAO esetében, Charette játékában és hozzáállásában felfedezhetjük a stílusok közötti átjárhatóságot. Az orgonista éppúgy tiszteletben tartja és műveli a klasszikus jazz hagyományait, amennyire kapható a felfedezésre, így ápolva a múlt, a jelen és a jövő értékeit.

Ajánlatunk


Szekeres Adrien és László Boldizsár szimfonikus dal-estje

A „Csirbiri” koncerten a filmkoncert zenei anyagából hallható válogatás, amely csokorba fogja Halász Judit egyedülálló pályafutásának legnépszerűbb alkotásait.

Richard Wagner PARSIFAL Színpadszentelő ünnepi játék három felvonásban, német nyelven, magyar angol és német felirattal

További ajánlataink


Az előadás arról szól, milyen hazugságban élni, hazugságban leélni egy életet, és milyen, ha ezt a hatalmi elit különféle rétegeinek…

Budapest, 2024. október 10. – A Piero Barone, Ignazio Boschetto és Gianluca Ginoble alkotta világhírű olasz pop-opera trió, az IL…

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!