Program


MOZAIK ORSZÁGOS SZÍNHÁZI TALÁLKOZÓ - Vecsei H. Miklós és barátai -koncert / Párbeszéd, sötétben

MOZAIK ORSZÁGOS SZÍNHÁZI TALÁLKOZÓ - Vecsei H. Miklós és barátai -koncert / Párbeszéd, sötétben

Mozaik Országos Színházi Találkozó


 több...

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. május 26. csütörtök, 20:30

 Vecsei H. Miklós és csapata Arany János, József Attila és Pilinszky János életműve után most Csoóri Sándor munkássága előtt tisztelegve hozott létre egy koncert-színházi előadást, amely a mai eltávolodás és uniformizálódás ellen keres szenvedélyes és egymásra figyeléssel teli válaszokat.„Akkor még nem volt háborús nem kellett egyetlen szorongásés egyetlen bosszú bűvöletében élnem –Úszott a Nap a szarvasok szemébens szép neve volt a Földnek,gyermeki szép neve volt.Birsalmasárga hegy, pincék és seregélyek,a piros szőlővessző időmön átparázslik.Mindenütt nyár van most is,de ez már másik –visszhangot keresek és társakat, hogy éljek.

Az előadást játsszák:

VECSEI H. MIKLÓS - KISS FLÓRA (SUBTONES) - MIHALIK ÁBEL (HIPERKARMA, KISPÁL ÉS A BORZ) - RATKÓCZI HUBA (SEEN) - FRIMMEL JAKAB (ABEL LABEL) 

Rendező: VECSEI H. MIKLÓS

Ajánlatunk


Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

Fenyő Miklós – Tasnádi István MADE IN HUNGÁRIA musical két részben

Fadinard esküvőre készül, de a lova megeszi egy katona szeretőjének szalmakalapját. Hogy a tomboló katona ne verje szét a lakását és a lagziját, Fadinard kénytelen beszerezni egy ugyanolyan kalapot, miközben menyasszonyt, apóst, násznépet kell percenként leszerelnie. Kortalan francia csúcsbohózat.

További ajánlataink


„Háromfogásos gourmet menü” – jellemezte a Bachtrack kritikusa Paavo Järvi koncertjét, amelyen Sibelius, Tüür és Beethoven egy-egy darabját tűzte műsorra.…

A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű…

AZAHRIAH TRIPLÁZIK A PUSKÁSBAN!

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!