Program


Mungiu retrospektív - 4 hónap, 3 hét, 2 nap

Mungiu retrospektív - 4 hónap, 3 hét, 2 nap

4 luni, 3 saptamani si 2 zile
Román filmdráma, 113 perc, 2007
Román nyelven, magyar felirattal

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. február 9. csütörtök, 19:30

Rendező: Cristian Mungiu
Szereplők: Anamaria Marinca, Laura Vasiliu, Vlad Ivanov, Alexandru Potocean, Ion Sapdaru

 

Egy romániai kisvárosban vagyunk a kommunizmus utolsó éveiben. Otilia és Găbița szobatársak egy kollégiumban, egy egyetemre járnak. Otilia kivesz egy szobát egy olcsó szállodában. Délután egy bizonyos Bebe úrral van találkozója. Găbița terhes, de az abortuszt tiltja a törvény. Még egyikük sem volt soha ilyen helyzetben. Bebe úr elvállalja az illegális műtétet...

Cristian Mungiu első nagyjátékfilmjével végigtarolta az európai fesztiválokat: Cannes-ból elhozta az Arany Pálmát és a nemzetközi kritikusok (FIPRESCI) díját, a San Sebastian-i Filmfesztiválról is FIPRESCI-díjjal távozott, majd két kategóriában is elnyerte az Európai Filmdíjat.

Tovább az Cristian Mungiu retrospektív programjához >>

Ajánlatunk


A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A bemutató 2014 augusztusában a Szegedi Szabadtéri Játékokon, szeptemberben pedig a Madách Színházban volt.

..Némi EU-s támogatosítás, színház a záhníszben. Görbetükörerdő, disznógömb, telefonfül. Pár művészi vénával megáldott vendégmunkás, plusz egy talicska aprómajom. Vagyis lidérc. Lúdvérc. Osszátok be..

Rádiós, a fiatal tudós a számítógépe tökéletesítésén dolgozik a padláson. Ide érkezik meg négy bolyongó szellem – Kölyök, Meglökő, Herceg és Lámpás – az igazi hősök, akiket kihagytak a mesékből. Itt szeretnének találkozni a Révésszel, aki elviszi őket egy távoli csillagra, az „örökre szépek” bolygójára, ahol végre otthonra lelhetnek..

További ajánlataink


Pietro Mascagni PARASZTBECSÜLET / MESSA DI GLORIA Koncertszerű előadások magyar, angol és eredeti nyelvű felirattal

A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű…

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!