Program


MVM Koncertek – A Zongora – Müpa-bérlet 2020 – Gavrylyuk, Bogányi, Volodin, Sokolov,Say, Balázs J.

MVM Koncertek – A Zongora – Müpa-bérlet 2020 – Gavrylyuk, Bogányi, Volodin, Sokolov,Say, Balázs J.

Alekszandr Gavriljukot a nemzetközi szakma korunk egyik lenyűgözően virtuóz zongoristájaként tartja számon, dicsérve egyszerre felvillanyozó és poétikus előadásmódját. Első nyilvános koncertjét kilencéves korában adta, majd számos nemzetközi zongoraversenyen ért el helyezést. Azóta a világ legjelentősebb zenekarainak szólistája és a legfontosabb koncerttermek visszatérő vendége.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. január 14. kedd, 19:25

Mozart: D-dúr rondó, K. 485
Brahms: g-moll rapszódia, op. 79/2
Brahms: b-moll intermezzo, op. 117/2
Brahms: cisz-moll intermezzo, op. 117/3
Liszt: a-moll Paganini-etűd
Saint-Saëns-Horowitz: Haláltánc
Muszorgszkij: Egy kiállítás képei

Olyan neves zenekarokkal és művészekkel lépett már fel, mint a New York-i Filharmonikusok, a Los Angeles-i Filharmonikusok, az Izraeli Filharmonikus Zenekar vagy a Rotterdami Filharmonikusok, valamint Herbert Blomstedt, Valerij Gergijev, Neeme Järvi, Vladimir Jurowski vagy Osmo Vänskä. Számos fesztivál (Kissingeni Nyár, rotterdami Gergijev Fesztivál) visszatérő vendége. 2009-ben lemezre vette Prokofjev összes zongoraversenyét Vladimir Ashkenazy vezényletével. További felvételei is születtek Rachmaninov, Schumann, Szkrjabin, Muszorgszkij és Prokofjev műveiből. Legutóbbi Brahms- és Liszt-lemezéről a Gramophone kritikusa így nyilatkozott: „Ennek az albumnak minden komoly gyűjtő lemezei között szerepelnie kell”. A művész 2019/20-as évadja olyan fontos állomásokat tartalmaz, mint a Wigmore Hall, a Muziekgebouw Frits Philips Eindhoven, a Lille-i Zongorafesztivál, továbbá egy ausztráliai turné. Alekszandr Gavriljuk hivatalos Steinway-művész. Budapesten először ad szólóestet, műsorán klasszikus és virtuóz darabokat egyaránt megtalálhatunk.

Rendező: Jakobi Koncert Kft.

A hangversenysorozat névadó szponzora az MVM Magyar Villamos Művek Zrt.

Ajánlatunk


A Budapesti Operettszínház kiemelten fontosnak tartja, hogy támogassa autista embertársainkat a minél teljesebb élet megteremtésében és megélésében, ezért – ahogyan immár hagyománnyá vált – idén is gálakoncertet rendez az Együtt az Autistákért Alapítvány javára.

A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

További ajánlataink


"Az improvizációval és interaktivitással fűszerezett, porcukor illatú estén felülünk az érzelmi hullámvasútra, és hősünkkel együtt fejest ugrunk egy különös kalandokkal…

A miniszter félrelép kortárs brit drámaírója, Ray Cooney bohózata az álmokról, a reményről szól, illetve arról, hogyan reagálnak karakterei, ha…

Nagymama, lány, unoka. Mindegyik mást akar, mindegyik másként, mással szeretné élni az életét. Teri például szeretője mellett képzeli el a…

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!