Program


MVM Koncertek – A Zongora – ZAK-bérlet 2020, Sara Ott, Várjon, J. Biss, Fülei B., Koroliov, Ránki

MVM Koncertek – A Zongora – ZAK-bérlet 2020, Sara Ott, Várjon, J. Biss, Fülei B., Koroliov, Ránki

ALICE SARA OTT ZONGORAESTJE
MVM Koncertek – A Zongora
 több...

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. február 1. szombat, 19:25

ALICE SARA OTT ZONGORAESTJE

Debussy: Bergamaszk szvit
Debussy: Rêverie
Satie: Gnossienne No. 1
Satie: Gymnopedie no. 1
Satie: Gnossienne no. 3
Chopin: b-moll noktürn, op. 9/1
Chopin: Esz-dúr noktürn, op. 9/2
Chopin: 1. (g-moll) ballada, op. 23

Alice Sara Ott (zongora)

A 2018/19-es évad fontos helyet foglalt el a német és japán gyökerekkel rendel- kező, világhírű Alice Sara Ott pályáján: új albuma Nightfall (Alkony) címen jelent meg, Satie-, Debussy- és Ravel-művekkel. Ott a CD kiadásával ünnepelte pontosan tízéves együttműködését a Deutsche Grammophonnal, amelynek exkluzív művésze. Az új album műsorát egy japán és egy európai turné követte, olyan kiemelkedő állomásokkal, mint Párizs, Stuttgart, Bécs, München, Baden- Baden, London. Budapesti szólóestjén is hallhatunk darabokat a lemezről (Satie és Debussy), ezt egészíti ki a művésznő Chopin-művekkel.

A hangversenysorozat névadó szponzora az MVM Magyar Villamos Művek Zrt.

Ajánlatunk


Az előadásban megidézett kor egybeesik A hattyúk tava ősbemutatójának idejével (1877). Ugyanakkor a XIX. század második fele az elburjánzó elmegyógyintézetek, állati lelkek által 'megszállt' betegek, a mentális kórképek kínzásokkal és egyéb furcsa módszerekkel történő kezelésének időszaka is.

Bősze Ádám 2019 őszén indította el „Nagy zenészek, nagy szerelmek” című előadás-sorozatát, mely a világ leghíresebb zeneszerzőinek magánéletéről, esetenként izgalmas titkairól szólt. A sorozat most egy, a zenetörténeti bulvárhistóriák legviccesebb jeleneteit felölelő, exkluzív stand-up esttel fejeződik be, a szerző one-man show-jával.

Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan vonzalmát tárja a közönség elé, 21. századi, extravagáns környezetben.

További ajánlataink


Nagymama, lány, unoka. Mindegyik mást akar, mindegyik másként, mással szeretné élni az életét. Teri például szeretője mellett képzeli el a…

Vincze Balázs művészeti vezető, rendező-koreográfus jól ismeri a polgári színházi hagyományokat kedvelő táncrajongók ízlését, kiválóan alkalmaz táncszínpadra ismert és közkedvelt…

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!