Program


Náray Erika vendége: Vámos Miklós / Jazzrajongók

Náray Erika vendége: Vámos Miklós / Jazzrajongók

Náray Erika vendége: Vámos Miklós

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. október 25. csütörtök, 20:00

Vámos Miklóst Magyarországon valószínűleg senkinek sem kell bemutatni. A televízió képernyőjéről is ismert írónak több mint negyven kötete jelent meg (regények, novellák, színművek, filmforgatókönyvek), köztük idén áprilisban a töredelmes vallomás című könyv, melyben őszinte, kitárulkozó, ugyanakkor visszafogott stílusban ír saját életének mozzanatairól. „Aki realista prózaíró lesz, amilyen én vagyok, az meztelenre vetkőzik az olvasók előtt rendszeresen, kötetenként és naponta” - mondta egy interjúban. A magyar írók közül elsőként ismerte fel, hogy fontos fenntartani az IT technológiák iránti érdeklődést: ő volt az első magyar író, aki 2000-ben elindította saját, cégek által szponzorált honlapját.
Vámos Miklóst szinte sosem látni mosollyal az arcán, ez azonban elmondása szerint nem jelenti azt, hogy ne lenne szenvedélyes, jó kedélyű, és ne szeretné a humort. Fiatalon a Gerilla együttes tagjaként beatzenészként is működött, nemrég pedig ismét elővette a gitárt, s Bornai Tiborral, a KFT tagjával és az LGT-s Karácsony Jánossal időnként koncertezik is. Beszélgetőpartnere, Náray Erika és zenekara az író kedvenc jazzszámaival színesíti a műsort.

A nézőket, akik 18.00 órától érkezési sorrendben foglalhatják el helyüket, a Bohém Étterem üdvözlőitallal várja, a koncert előtt és után pedig vacsorázási lehetőséget biztosít számukra.

Ajánlatunk


A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

Nagymama, lány, unoka. Mindegyik mást akar, mindegyik másként, mással szeretné élni az életét. Teri például szeretője mellett képzeli el a mindennapjait. Lánya, Emma egy titokzatos kis jövevénnyel. De mit szól mindehhez a vidéki Mama, aki váratlanul beállít a pesti lakásba? A nevetés kódolva van..

További ajánlataink


A Vivace Táncforgatag 6 budaörsi sportegyesület és 300 táncos részvételével kerül megrendezésre 2024 június 1-én, 18 órai kezdettel a RaM-Art…

Modeszt Muszorgszkij BORISZ GODUNOV Opera négy felvonásban, prológussal, orosz nyelven, magyar, angol és orosz felirattal

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!