Program


Náray Erika vendége: Vitray Tamás / JAZZRAJONGÓK

Náray Erika vendége: Vitray Tamás / JAZZRAJONGÓK

A sportrajongók számára aligha létezik kihagyhatatlan verseny vagy mérkőzés. Egy jó kommentátor pedig ezeket az eseményeket még azok számára is érdekessé teheti, akik egyébként másik tévécsatornára kapcsolnának.  több...

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. április 25. csütörtök, 20:00

Vitray Tamás több mint öt évtizeden át ragasztotta képernyő elé a magyar tévénézőket legendássá lett közvetítéseivel: ha visszaidézünk egy-egy olimpiai sporteseményt, amelynek láttuk televíziós közvetítését, bizonyára az ő jól ismert hangja, szakavatott magyarázatai kísérik az emlékképet. A nyolcvanhat éves televíziós eredetileg színházi rendezőnek készült, bár sport iránti szenvedélye már hatéves korában kibontakozott - olykor még iskola helyett is a maga készítette játékokkal játszott. Rendkívül gazdag pályája, amelyet számos kitüntetéssel, köztük Kossuth-díjjal is jutalmaztak, a híres „sámlis interjúval” kezdődött: a közte és az atléta Rafer Johnson közötti jelentős magasságkülönbséget ugyanis úgy hidalták át, hogy a riporter sámlin állt a beszélgetés alatt, amelyről ráadásul csak utólag tudta meg, hogy élőben közvetítették.
Vitray Tamás tarsolyában rengeteg hasonló, nem mindennapi történet van, ezekből oszt majd meg néhányat a közönséggel a Náray Erikával folytatott beszélgetése során, kellemes jazzmuzsika kíséretében.

A nézőket, akik 18.00 órától érkezési sorrendben foglalhatják el helyüket, a Bohém Étterem üdvözlőitallal várja, a koncert előtt és után pedig vacsorázási lehetőséget biztosít számukra.

Ajánlatunk


A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű túrák is elérhetőek. Jegyár: 9000 Ft Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

zenés party két részben

Ivan Menchell pergő, mély emberismeretről árulkodó vérbő komédiája sok-sok kacagás mellett megható, megrendítő pillanatokat kínál mindenkinek, aki valaha szeretett és szerették.

További ajánlataink


Vincze Balázs művészeti vezető, rendező-koreográfus jól ismeri a polgári színházi hagyományokat kedvelő táncrajongók ízlését, kiválóan alkalmaz táncszínpadra ismert és közkedvelt…

Janikovszky – lánykori nevén Kucses – Éva tizenkét és tizennyolc éves kora között, 1938-tól 1944-ig vezette a naplóját. Negyedik naplófüzetének…

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!