Program


Neumann Balázs Trió
2

Neumann Balázs Trió

Neumann Balázs a hazai zenei élet meghatározó zongoraművésze-zeneszerzője, 2005-ben hívta életre a triót Kaszás Péter dobossal és Máthé László bőgőssel. Repertoárjuk alapját a zenekarvezető lírai hangvételű, a mainstream jazztradíción nyugvó, kortárs hatásokkal fűszerezett kompozíciói adják, amelyeket a kollektív improvizáció emel a pillanatba.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. szeptember 23. szerda, 20:00

Neumann Balázs Trió Ft. Borbély Mihály

Közreműködik:
Neumann Balázs - zongora
Kaszás Péter - dob
Máthé László - bőgő
Borbély Mihály - szaxofon

"Neumann Balázs madártoll puhaságú billentése érzelmekkel kombinálva – igazán lenyűgöző” – fogalmazott a magyar zongoristáról Brian Soundy (UK and Europe Jazz Radio). A hazai zenei élet meghatározó zongoraművésze, zeneszerzője 2005-ben hívta életre a triót Kaszás Péter dobossal és Máthé László bőgőssel. Repertoárjuk alapját a zenekarvezető lírai hangvételű, a mainstream jazztradíción nyugvó, kortárs hatásokkal fűszerezett kompozíciói adják, amelyeket a kollektív improvizáció emel a pillanatba. Az Opus Jazz Clubba legutóbbi, Faith című lemezük anyagával érkeznek, melynek darabjait a hit témaköréhez kapcsolódó fogalmak inspirálták. A szerző a lendületes, dinamikai kontrasztokban bővelkedő anyag valamennyi kompozícióját egy-egy, a hittel és spiritualitással kapcsolatos fogalomnak és személynek dedikálta. A lendületes, és dinamikai kontrasztokban bővelkedő anyagot a Kossuth-díjas Borbély Mihály jelenléte is erősíti.

Az asztalfoglalás a jegyvásárlás során automatikusan megtörténik.
Vacsoravendégeinknek 19 órai érkezést javaslunk.
Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!

Ajánlatunk


Mary Chase groteszk vígjátékának címszereplője egy több mint két méter magas, nagy fehér nyúl, akit Harveynak hívnak. Ez a Harvey, Elwood bácsi legjobb barátja, egyesek szerint nem is létezik, csak az ő fejében, de a valóságban mégis sok galibát és félreértést okoz.

Az előadás a műfajtól megszokott módon nincs híján humornak, játékosságnak, A mosoly országa a kibékíthetetlen világnézeti ellentétek, kulturális és társadalmi különbségek komoly kérdéseit járja körül, és ez a világ első operettje, mely nem vidám végkifejlettel zárul.

Az Anconai szerelmesek kacagtatóan fordulatos, kedvesen pikáns, szellemes, zenés összekacsintás a hetvenes évek olasz slágereivel. Szerelem, slágerek, tánc, gegek, csipetnyi erotika, poénok, kacagás, happy end.

További ajánlataink


A FrenÁk Társulat legfrissebb produkciójában egy dinamikus, fiatal csapat áll színpadra, melynek kreatív táncosai színes kulturális hátterük és nyelvi különbségeik…

A miniszter félrelép kortárs brit drámaírója, Ray Cooney bohózata az álmokról, a reményről szól, illetve arról, hogyan reagálnak karakterei, ha…

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!