Program


New Jazz from Finland - Katu Kaiku: Broken Piece - Lemezbemutató
2

New Jazz from Finland - Katu Kaiku: Broken Piece - Lemezbemutató

Az ifjabb finn zenészgeneráció tagjaiból alakult Katu Kaiku trió a műfajok peremvidékén érzi magát igazán otthon: a modern jazzt a progresszív rock és a pop gondosan válogatott elemeivel egyesíti. Álomszerű, keserédes dallamok, kifinomult dinamikai árnyalatok és kidolgozott dobszólamok teremtenek meditatív, mégsem befelé forduló hangzásvilágot.  több...

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. november 5. szombat, 20:00

KÖZREMŰKÖDIK:

Adele Sauros - szaxofonok

Mikael Saastamoinen - basszusgitár

Erik Fräki - dob

Az ifjabb finn zenészgeneráció tagjaiból alakult Katu Kaiku trió a műfajok peremvidékén érzi magát igazán otthon: a modern jazzt a progresszív rock és a pop gondosan válogatott elemeivel egyesíti. Álomszerű, keserédes dallamok, kifinomult dinamikai árnyalatok és kidolgozott dobszólamok teremtenek meditatív, mégsem befelé forduló hangzásvilágot. Három magabiztos és kísérletező szellemű fiatal gondolatgazdag zenéje ez, amely gyógyírt kínál a hajszolt elmének.

A Katu Kaiku 2013 óta kalandozik a hangok végtelen univerzumában. Tagjai valamennyien a finn és nemzetközi jazzélet aktív szereplői, olyan együttesekben, mint az Olavi Louhivuori Superposition!, a VIRTA és az OK:KO. Második, nagy kritikai sikert aratott lemezük, a Luna (2019, Svart Records) elrugaszkodott a trió akusztikus-avantgárd gyökereitől, hogy elfoglalja méltó helyét a crossover jazz legfényesebb csillagai között. A zenei űrutazás fülbemászó dallamai és magával ragadó groove-jai ellenállhatatlanul repítik át a hallgatót a pop, az elektroakusztikus kortárs zene és a minimálzene közötti határokon. A Katu Kaiku harmadik albuma, a Broken Piece a finn Eclipse kiadónál jelenik meg 2022. november 4-én, a zenei anyagot az Opus közönsége ismerheti meg először élőben.

Az asztalfoglalás a jegyvásárlás során automatikusan megtörténik.

Páratlan számú ülőhely foglalásánál előfordulhat, hogy az asztalt meg kell osztania másokkal.

Vacsoravendégeinknek 19 órai érkezést javaslunk.

Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!

Ajánlatunk


A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű túrák is elérhetőek. Jegyár: 9000 Ft Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

További ajánlataink


Sir Kenneth MacMillan / Liszt Ferenc – John Lanchbery MAYERLING Balett három felvonásban

Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan…

A világhírű francia mágus, Eric Lee először Budapesten.

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!