Program


NICOLA BENEDETTI és a San Francisco Szimfonikus Ifjúsági Zenekar

NICOLA BENEDETTI és a San Francisco Szimfonikus Ifjúsági Zenekar

Generációjának egyik legkeresettebb hegedűszólistája először Magyarországon!

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. július 4. csütörtök, 20:00

A Skóciában született, de olasz felmenőkkel rendelkező Nicola Benedetti korunk egyik legbefolyásosabb komolyzenei művésze, aki gyakran lép fel a világ vezető koncerttermeimben és fesztiváljain, mint például a londoni Cadogan Hall, az amszterdami Concertgebouw, a Birmingham Symphony Hall, vagy az Edinburghi Fesztivál. Világszerte a nagy zenekarok és karmesterek keresett szólistája, aki nemrégiben a BBC Szimfonikus Zenekarral és a Chicagoi Szimfonikusokkal is adott koncertet.

Budapestre a világ egyik legjobb ifjúsági zenekarával, a San Francisco Szimfonikus Ifjúsági Zenekarral (SFSYO) érkezik. Nicola Benedetti a zeneoktatás elkötelezettje, szenvedélyes nagykövete és vezetője. Különböző nemzeti és regionális szervezetekkel együttműködve a fiatalok zenei készségeinek fejlesztését és lehetőségeiknek támogatását tűzte ki célul. Az általa létrehozott The Benedetti Sessions nevű kezdeményezéssel pedig több száz fiatalnak teremti meg a lehetőséget arra, hogy mesterkurzusokon vegyenek részt.

Nicola Benedetti koncertjein egy 1717-es évjáratú Gabriel Stradivariuson játszik, amit Jonathan Moulds filantróptól kapott. A Margitszigeten a zeneirodalom egyik legnépszerűbb és legnehezebb hegedüversenyének, a Csajkovszkij D-dúr hegedűversenyének dallamai csendülnek majd fel.

Ajánlatunk


zenés játék két részben

Pietro Mascagni / Ruggero Leoncavallo PARASZTBECSÜLET / BAJAZZÓK Egyfelvonásos operák olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

További ajánlataink


A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical Dumas regénye alapján. Szerelem, intrika, bosszú, szenvedély Szomor György dalaival,…

Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!