Program


Nyáresti koncertek a Magyar Állami Népi Együttes zenekarával - Liszt Ferenc és korának muzsikája

Nyáresti koncertek a Magyar Állami Népi Együttes zenekarával - Liszt Ferenc és korának muzsikája

A gyönyörű, magával ragadó környezet teremti meg azt az atmoszférát, mely segítségével a zene egy különleges világába emelkedhetünk, a klasszikus zene – Liszt, Bartók, Kodály, Brahms –, a népzene és a népies műdal világába. A Magyar Állami Népi Együttes zenekara egymásra válaszként szólaltatja meg ezen zeneszerzők muzsikáját és az őket ihlető, hol népi, hol városi cigányzenekari hangulatokat.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. augusztus 29. csütörtök, 19:00

A magát magyarnak valló géniusz, a világ egyik leghíresebb zongoraművésze volt. Műveiben mindig érezhetjük a magyar muzsika szépségét. Néha érzelem gazdag líra, helyenként a keresztény liturgikus gyökerek mutatkoznak meg szerzeményeiben, de mindezek mellett fölcsendül az energikus virtuozitás, mely már saját korának hallgatóit is elbűvölte.

Esőhelyszín: Rendezvényterem.

Felhívjuk figyelmüket, hogy a helyszín adottságai miatt (Szárazárok), a szabadtéri szórakozáshoz illő, kényelmes ruházat és lábbeli viselését ajánljuk. Kényelmi szolgáltatásként a Szárazárok színpad előadásaihoz plédet biztosítunk.

Ajánlatunk


elkafkásodás két részben

Kevesen remélték már, de 2024. június 1-jén sokak álma válik valóra. Egy nagykoncert erejéig összeáll egy korszak emblematikus együttese, a HUNGÁRIA.

Nagy siker Európában: Norvégiától Olaszországig, Portugáliától Bulgáriáig, a nagy szimfonikus zenekar, a Lords of the Sound végre Magyarországra érkezik a Hans Zimmer zenéje című nagyszabású műsorával. A Dűne, A Karib-tenger kalózai, Pókember 2, Sherlock Holmes, Madagaszkár, Csillagok között, A Da Vinci-kód, Pearl Harbor, Gladiátor, Mission Impossible, és a legendás Hans Zimmer sok más műve a híres Lords of The Sound szimfonikus zenekar előadásában!

További ajánlataink


Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!