Program


Nyáresti koncertek a Magyar Népi Együttes zenekarával - Bartók Béla népzenéje

Nyáresti koncertek a Magyar Népi Együttes zenekarával - Bartók Béla népzenéje

A gyönyörű, magával ragadó környezet teremti meg azt az atmoszférát, mely segítségével a zene egy különleges világába emelkedhetünk, a klasszikus zene – Liszt, Bartók, Kodály, Brahms –, a népzene és a népies műdal világába. A Magyar Állami Népi Együttes zenekara egymásra válaszként szólaltatja meg ezen zeneszerzők muzsikáját és az őket ihlető, hol népi, hol városi cigányzenekari hangulatokat.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. augusztus 15. csütörtök, 19:00

Bartók Béla a világ egyik legismertebb magyar zeneszerzője. Előadóművészi, kutatói, tanári munkássága hazánk magyar zeneirodalmának alapköve. Mind a mai napig a legnagyobb koncerttermek közkedvelt zeneszerzője. A Kárpát-medence népzenei hagyományát a velünk együtt élő nemzetiségek népzenei örökségével párhuzamosan kutatta, hiszen vallotta, hogy csak akkor érthetjük saját kultúránk kincseit, ha ezt a velünk együtt élő népekkel értelmezzük.

Felhívjuk figyelmüket, hogy a helyszín adottságai miatt (Szárazárok), a szabadtéri szórakozáshoz illő, kényelmes ruházat és lábbeli viselését ajánljuk. Kényelmi szolgáltatásként a Szárazárok színpad előadásaihoz plédet biztosítunk.

Rossz idő esetén az előadás elmaradásáról a Rendezvény szervezője legkésőbb az előadás napján 12.00 óráig a www.varkertbazar.hu honlapon hivatalos közleményt ad ki. Amennyiben közlemény kiadására nem kerül sor, úgy a Rendezvény szervezője az előadás megtartására készül, szükség esetén az előadás megkezdésével vár. A Rendezvény szervezője fenntartja a jogot, hogy az időjárás függvényében az előadást a helyszínen is lemondja, valamint megkezdésével, illetve a már megkezdett előadás folytatásával 20 percet várhat. Amennyiben a rossz idő miatt az előadás 35 perc után félbeszakad, a koncert megtartottnak tekintendő.

Amennyiben az előadás lemondásra kerül, az elmaradt előadás napján a jegyek visszaváltására nincs lehetőség. A jegyek visszaváltásáról a rendezvényszervező honlapján ad ki közleményt illetve értesíti vásárlóit.

Ajánlatunk


A valaha volt legjobbnak tartott Queen-show érkezik egy felejthetetlen koncertre! Több ez, mint nosztalgia: a számtalanszor díjazott és méltatott, világhírű Killer Queen együttes kapcsán a neves People magazin egyenesen úgy nyilatkozott, hogy Freddie Mercury újra él! Itt az alkalom, hogy átélje a hátborzongató csodát és ezrekkel énekelje a jól ismert szövegeket.

Győrben ünnepel a legendás gitáros, Michael Schenker!

A hatalmas sikerű dán film alapján készült színdarab nagy beleérzéssel és humorral szembesít bennünket azzal, milyen eufóriával és milyen fájdalmakkal jár, ha az ember megpróbálja elengedni a kontrollt.

További ajánlataink


Gyere el! Nem fogsz megváltozni, de lesz a darabban egy-két hozzád hasonló figura. Talán még azt is megtudod, hogy miért…

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!