Program


Nyáresti operadallamok

Nyáresti operadallamok

Az Animato operatársulat tagjai 15 éve lépnek fel rendszeresen opera koncerteken: népszerű operaslágerek, vígoperai részletek csendülnek fel a nyári koncerten.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. szeptember 1. vasárnap, 18:00

Nyáresti operadallamok

Az Animato operatársulat tagjai 15 éve lépnek fel rendszeresen opera koncerteken: népszerű operaslágerek, vígoperai részletek csendülnek fel a nyári koncerten. Az est műsorvezetője beavatja a közönséget az opera cselekményébe, belehelyezi a hallgatót az adott szituációba, így a közönség könnyedén élvezheti az ismerősen csengő dallamokat.

Mindenkinek ajánljuk a koncertet, aki szereti a könnyed, de igényes szórakozást.

Házigazda: dr. Mátyók Györgyi
Férőhely: 25 fő

Az elmúlt években Házak, Udvarok, Házigazdák néven ismert és kedvelt programsorozaton belül szentendrei házigazdák tárják szélesre kapuikat és várják a látogatókat vendégségbe, a maguk által szervezett progra­mokra. Van közöttük festőművész, kőfaragó, közgazdász, nyelvtanár, művészeti író, restaurátor, galériás. Egy közös van bennük: ők mind szentendrei arcok, olyanok, akiket jól ismernek az itt élők, olyanok, akik mindig készek önzetlenül tenni a városukért.


Ajánlatunk


Fellegi Anna - ének Budapesti Akadémiai Kórustrásaság (karigazgató: Balassa Ildikó) ARLtistic Dance Company (koreográfus: Albert Réka Lilla) Budafoki Dohnányi Zenekar vezényel: Guido Mancusi

További ajánlataink


A valaha volt legjobbnak tartott Queen-show érkezik egy felejthetetlen koncertre! Több ez, mint nosztalgia: a számtalanszor díjazott és méltatott, világhírű…

Az előadás arról szól, milyen hazugságban élni, hazugságban leélni egy életet, és milyen, ha ezt a hatalmi elit különféle rétegeinek…

A Kalamazoo egyenesen a Broadway-ről érkezik, a vígjátékban Hernádi Judit és Kern András sziporkázó játékát élvezhetik Sebestyén Aba rendezésében.

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!