Program


Nyitrai Brigitta: Hópihécske

Nyitrai Brigitta: Hópihécske

A Hópihécske című balettel és komolyzenével átszőtt téli mesejáték a szeretetről, a barátságról és a bátorságról szól.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. december 10. kedd, 14:30

Nyitrai Brigitta: Hópihécske

A Hópihécske című balettel és komolyzenével átszőtt téli mesejáték a szeretetről, a barátságról és a bátorságról szól. Edward király Szimperénia uralkodója, ahol a békesség és a nyugalom honol mindaddig, amíg kis unokája, a szépséges Hópihécske hercegkisasszony el nem tűnik. Az udvar minden lakója aggódik, Freya a Jó tündér, Peppino az udvari bolond, de még a törpék is, Filkó és Milkó, akik a király udvari zenészei. A kisemberek felkerekednek, hogy megtalálják Hópihécskét. Hófödte tájakon menetelnek és kalandos útjuk során boszorkányokkal kell megvívniuk, de elszántságuk, kitartásuk megmenti őket és végül elérik céljukat.

Klasszikus zenével átszőtt mesejáték az összetartozásról és a szeretetről. Smetana, Mozart, Tchaikovsky, Khachaturian, Dvorák, Grieg, Rimsky-Korsakov, Bartók, Erkel, Kodály, Liszt, Saint-Saens, Mussorgsky, és Prokofiev műveinek részleteivel.

Ajánlatunk


A filmek és játékok zenéin alapuló koncertek Európa-szerte ismert specialistája, a francia Overlook Events a tavaly decemberi teltházas A Gyűrűk Ura legszebb dalai koncert után most a Harry Potter-filmek legemlékezetesebb zenéit bemutató műsorral tér vissza.

Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

Az előadás arról szól, milyen hazugságban élni, hazugságban leélni egy életet, és milyen, ha ezt a hatalmi elit különféle rétegeinek való megfelelés kényszeríti ránk. (Kovács Bálint)

További ajánlataink


Előadja a ZsigmondLala Énekstúdió győri amatőr musical csoportja. A műsor időtartama 90 perc.

A „Csirbiri” koncerten a filmkoncert zenei anyagából hallható válogatás, amely csokorba fogja Halász Judit egyedülálló pályafutásának legnépszerűbb alkotásait.

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!