Program


Obskurus - Megtalál a város / városi csapatjáték 2-8 fős csapatok részére
5

Obskurus - Megtalál a város / városi csapatjáték 2-8 fős csapatok részére

Az izgalmas üldözéses városi csapatjáték minden résztvevőt megmozgat. A játékban a stratégia és taktika, valamint a helyismeret is fontos szerephez jut. A 2-8 fős csapatok közül kezdetben sorsolással dől el, kik lesznek az üldözők - az üldözők célja a rendelkezésre álló kevés információ alapján mihamarabb elfogni az üldözötteket.  több...

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. szeptember 27. vasárnap, 15:00

Az izgalmas üldözéses városi csapatjáték minden résztvevőt megmozgat. A játékban a stratégia és taktika, valamint a helyismeret is fontos szerephez jut. A 2-8 fős csapatok közül kezdetben sorsolással dől el, kik lesznek az üldözők - az üldözők célja a rendelkezésre álló kevés információ alapján mihamarabb elfogni az üldözötteket. A játékot extra feladatok, és bizonyos helyek érintéséért járó bónuszok is színesítik, mindezt egy okostelefonokon futó applikáció segíti. Sikeres elfogás esetén szerepcsere következik - a cél minél több pontot gyűjteni üldözőként és menekülőként egyaránt.

A játék helyszíne: Budapest, XI. kerület
A program időpontja: 15:00 - kb. 18:00-ig (melyből maga a játék 1,5 óra)
A találkozó pontos helyszínét a jegyen tüntetjük fel.
A játék során néha elképzelhető, hogy futni is kell majd, ezért javasoljuk, hogy kényelmes ruhában érkezzetek.
A játékhoz szükséges minden eszközt a szervezők biztosítanak, saját okostelefon nem feltétlenül szükséges a részvételhez.
Felhívjuk a figyelmet arra, hogy a játékban mindenki a saját felelősségére vesz részt! A játék szervezője a játék alatt bekövetkezett balesetekért felelősséget nem vállal!
A játékot 8 éves kor felett ajánljuk, csapatonként egy nagykorú részvétele szükséges.
A játékot az egy időpontra jegyet vásárolt 2-8 fős csapatok játsszák egymás ellen.

Ajánlatunk


Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

A hatalmas sikerű dán film alapján készült színdarab nagy beleérzéssel és humorral szembesít bennünket azzal, milyen eufóriával és milyen fájdalmakkal jár, ha az ember megpróbálja elengedni a kontrollt.

További ajánlataink


Szabó Magda műve talányos életet zár be egy olyan szimbolikus ajtó mögé, amely felnyitására mindannyian áhítozunk. A kriminek sem utolsó…

2021. augusztus 20-án nyílt meg az érdeklődők előtt a Budavári Palotában újjászületett Szent István-terem. Az államalapító Szent István királyunkról elnevezett…

A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló…

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!