Program


Offbeat Budapest / Théo Girard – Quartet Bulle (FR)
3

Offbeat Budapest / Théo Girard – Quartet Bulle (FR)

A kvartett zenéje nyitott, dallamos, dúdolható zene, de vannak bene heves, impulzív kitörések. Olyan, mint az élet: az egyik pillanatban még együtt merülünk el a zene gyönyörű momentumaiban, a következőben pedig lehet, hogy elbukunk, de azt is élvezzük.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. május 20. péntek, 20:00

Offbeat Budapest / Théo Girard – Quartet Bulle (FR)

Közreműködik:
Antoine Berjeaut - trombita, szárnykürt
Basile Naudet - altszaxofon
Théo Girard - nagybőgő
Sebastian Rochford - dobok

"Ugrás az ismeretlenbe" – így írta le Théo Girard Seb Rochford brit dobossal és Antoine Berjeaut francia trombitással közös triója születését. Mindez 2016 elején történt, akkor, amikor a Discobole kiadót is alapító bőgős még nem rendelkezett zenekarvezetői tapasztalatokkal. "Rengeteg dologra jöttem rá munka közben. Meggyőződésem volt, hogy a zeneírás, alkotás folyamatában már felvételeket kell készítenünk. Nem tévedtem!” – mondja, és valóban: az eredménye ezeknek a korai hangfelvételeknek a rövid, melodikus, nyers formátum, amiből lemez is született 30YearsFrom címmel, és amely felülmúlt minden várakozást. Három évvel később azonban Théo Girard kezébe vette az irányítást, immáron minden számot ő írt, és csak a hangszerelésbe engedett csekély beleszólást zenésztársainak. Időközben a trió kvartetté bővült a fiatal szaxofonos, Basile Naudet érkezésével, aki mellesleg a zenekarvezető egyik legjobb barátjának a fia. Tulajdonképpen az egész zenekar olyan, mint egy család, valamiképpen erre is utal debütáló albumuk címe, a Bulle, ami annyit tesz, ’buborék’. Ebben többek között benne foglaltatik a családi védőburok kellemes atmoszférája, ami a zenekart jellemzi. A lemezen szereplő dalok a játékosság és a melankólia között táncolnak. A hangzást meghatározó, nyers, mégis intim bőgőhangzás kapcsán nem lehet nem gondolni Charlie Hadenre, aki Théo egyik legfőbb inspirációs forrása.

Az asztalfoglalás a jegyvásárlás során automatikusan megtörténik.
Vacsoravendégeinknek 19 órai érkezést javaslunk.
Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!

Ajánlatunk


43. alkalommal rendezik meg áprilisban az Országos Táncháztalálkozó és Kirakodóvásárt, a Kárpát-medence legnagyobb élő népművészeti összművészeti eseményét.

Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a megfelelési kényszer és önmagunk vállalása, az önzés és a szerelem.

További ajánlataink


Szabó Magda műve talányos életet zár be egy olyan szimbolikus ajtó mögé, amely felnyitására mindannyian áhítozunk. A kriminek sem utolsó…

A vígjáték egy izgalmas, kalandos utazáson keresztül, rengeteg humorral világít rá a középkorú nők és a változó kor kikerülhetetlen nehézségeire.…

Mozgalmas, pörgős időszak: gőzerővel készül a Fővárosi Nagycirkusz a „Csillagok, égbeli tűk” című előadásra

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!