Program


OPERAGÁLA

OPERAGÁLA

A nemzetközi operaszínpadok kivételes tehetségével és virtuózával, Vittorio Grigolóval folytatódik a Budapesti Nyári Fesztivál egyik legnépszerűbb komolyzenei programja, a világsztár operaénekeseket felvonultató gálasorozat.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. július 20. szombat, 20:00

A szuggesztív és lenyűgöző olasz sztártenor az operairodalom legnépszerűbb és legelragadóbb operaáriáival varázsolja el az est hallgatóságát saját gazdag és sokszínű repertoárjából, mely magába foglalja Mozartot, Donizettit, Verdit, Puccinit, Gounodot, Massenetet, Offenbachot, Bernsteint és Rossinit. A világ legrangosabb operaházai után 2019 nyarán a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon hallhatja őt a közönség. 

A világ 10 legjobb tenorja között számontartott Vittorio Grigolo kivételes énekesi kvalitásai mellett egy olasz modell megjelenésével bír. Magyarországra a londoni Covent Gardenből, a Tosca Cavaradossi szerepéből érkezik, hogy a Budapesti Nyári Fesztiválon is megcsillogtassa egyedülálló adottságait. A margitszigeti bemutatót azonban még számos fellépés előzi meg: 2019 januárjában a Bécsi Állami Operaházban szintén Carvadossi szerepét énekli, majd a New York-i Metropolitan Opera színpadán hallhatja őt a nagyérdemű a Rigoletto Mantovai hercegeként, ahol Gilda szerepében az a Nadine Sierra lesz a partnere, akinek Hvorostovskyval készült Rigoletto-lemezét éppen most jelölték Grammy-díjra.

 

Sztárvendég: Vittorio Grigolo

Közreműködnek: a Magyar Állami Operaház Zenekara

Vezényel: Héja Domonkos

Ajánlatunk


A zenés színház történetének egyik legjelentősebb darabja tér vissza a budapesti közönség elé.

Rádiós, a fiatal tudós a számítógépe tökéletesítésén dolgozik a padláson. Ide érkezik meg négy bolyongó szellem – Kölyök, Meglökő, Herceg és Lámpás – az igazi hősök, akiket kihagytak a mesékből. Itt szeretnének találkozni a Révésszel, aki elviszi őket egy távoli csillagra, az „örökre szépek” bolygójára, ahol végre otthonra lelhetnek..

További ajánlataink


Megnyugtató, ha az ember szülei évtizedek után is békében, szeretetben élnek együtt. Szinte egyszerre lélegeznek, ismerik egymás minden mozdulatát, fel…

A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És…

Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök…

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!