Program


Operavarázs - Jótékonysági Gálaest

Operavarázs - Jótékonysági Gálaest

A Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom alapítvány javára

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. április 25. szombat, 19:00

A tízéves Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom olyan, mint egy nagy család, csak nem a családfájuk közös, hanem a céljaik. Ugyanolyan hétköznapi emberek, mint bármely opera- vagy balettrajongó vagy akár a szomszédaik. Szívvel-lélekkel tesznek azért, hogy minél több önfeledt királyfi és királylány szaladgáljon a játszótéren, a parkban vagy épp a kertben, egyszóval körülöttünk: ott, ahol élünk, a Kárpát-medence szívében. Egész mozgalmat szerveztek legfőbb közös célunk köré, hogy megszülessenek a kívánt, tervezett gyerekek. Alapítójuk, néhai prof. dr. Kopp Mária egész életét és munkásságát a család témája köré építette fel, számára elválaszthatatlan volt egymástól a kettő, és pontosan a család fontosságának fáradhatatlan hangsúlyozása volt az, ami összekapcsolta a hivatását a magánéletével. A Magyar Állami Operaház számára megtiszteltetés egy újabb, méghozzá a legfontosabbon munkálkodó civil szervezettel összekapcsolódni, a jövő közönségének megszületésében szerény eszközeink révén közreműködni, és advent idején jótékonysági gálát szervezni művészeink aktív, önzetlen részvételével – és olyan különleges operaműsorral, amely kifejezetten a gyermekekről, a szülőkkel való kapcsolatról szól.
 
Szólisták: Kolonits Klára, Rőser Orsolya Hajnalka, Gál Erika, László Boldizsár, Szerekován János, Haja Zsolt, Kelemen Zoltán, Szvétek László
Gyerekszólisták: Csörgeő Luca és Deim Zoltán
Karmester: Medveczky Ádám
Házigazda: Ókovács Szilveszter
 
Közreműködik továbbá a Magyar Állami Operaház Zenekara és Énekkara.

Ajánlatunk


Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli utolsó turnéjára kiegészült a világhírű Tropicana Club szólótáncosaival és így egy különleges műsorral várja mindazokat, akik egy igazi karibi élményre vágynak.

43. alkalommal rendezik meg áprilisban az Országos Táncháztalálkozó és Kirakodóvásárt, a Kárpát-medence legnagyobb élő népművészeti összművészeti eseményét.

További ajánlataink


Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

Ezt a darabot irodalmunk tényleges szereplői és azok sorsa ihlették. A részleteket azonban sokhelyütt a szerzők és a műfaj igényei…

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!